Gospel-lattarit™

Gospel-lattarit™ on tavallisen naisen taivaallinen tanssitunti. Kristillinen lattarimusiikki, armollinen ilmapiiri ja koulutetut ohjaajat tarjoavat tilan tutustua monipuoliseen liikkeeseen ja omaan kehollisuuteen hauskalla ja turvallisella tavalla. Tervetuloa mukaan!

Gospel-lattarit eli GL-tunnit muodostuvat alkurukouksesta, lämmittelyistä, askelsarjoista, joiden ohessa opetellaan myös hieman tekniikkaa, sekä loppufiilistelyistä tai venyttelyistä. Lajeina ovat mm. salsa, samba, chacha, reggaeton, merengue, jive ja bachata.

Tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Osa osallistujistamme on vasta-alkajia ja osa on tanssinut jo pidempään, mutta viihdymme hyvin yhdessä. Lähdemme liikkeelle perusaskelista ja sarjoista, joita maustetaan kullekin taitotasolle sopiviksi haasteiksi. Tunneille kannattaa ottaa mukaan jumppatossut tai tanssilenkkarit sekä oma vesipullo.

Kauden hinta on 55 € – alennus työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille, kotona lapsia hoitaville jne. Tutustu ensimmäinen kerta sitoumuksetta, ilmoittautuminen paikan päällä! Lasku toimitetaan postitse.

Lämpimästi tervetuloa mukaan – tule kokeilemaan ja ota ystäväsikin mukaan! Osallistujat kauempaakin ovat tervetulleita.

Aika: maanantaisin klo 18-19, 8.1.-16.4.2018 (ei vko 9)

Paikka: Seinäjoen uimahalli-urheilutalon jumppasali (Kirkkokatu 15)

Järjestäjä: Seinäjoen seurakunta / nuoret aikuiset ja Tampereen Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys, ohjaajina Maria Loukola ja Henna Jousmäki

Lisätietoja: Ilmottaudu sähköpostilistalle gl.seinajoki@gmail.com tai käy tutustumassa Gospel-lattarit™:n omille sivuille.