Gospel-lattarit™

Tervetuloa mukaan tanssimaan Gospel-lattareiden™ merkeissä! Kohoamme arjen yläpuolelle letkeiden rytmien ja armollisen ilmapiirin siivittäminä. Gospel-lattarit on kristillinen treenimuoto, jossa virkistävään latinalaiseen tanssiin ja aurinkoisiin rytmeihin yhdistyvät Jumalan hyväksyvä rakkaus ja armollisuus. Tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Osa osallistujistamme on vasta-alkajia ja osa on tanssinut jo pidempään, mutta viihdymme hyvin yhdessä. Lähdemme liikkeelle perusaskelista ja sarjoista, joita maustetaan kullekin taitotasolle sopiviksi haasteiksi.

Gospel-lattarit eli GL-tunnit muodostuvat alkurukouksesta, lämmittelyistä, askelsarjoista, joiden ohessa opetellaan myös hieman tekniikkaa, sekä loppufiilistelyistä tai venyttelyistä. Lajeina ovat mm. salsa, samba, chacha, reggaeton, merengue, jive ja bachata. Tunneille kannattaa ottaa mukaan jumppatossut tai tanssilenkkarit sekä oma vesipullo.

Yhden kauden hinta on 55 €. Työttömät, eläkeläiset, opiskelijat, kotona lapsia hoitavat jne. alennetulla hinnalla. Ensimmäisen kerran voi tulla tutustumaan tunnille sitoumuksetta. Maksu hoidetaan postitse toimitettavalla laskulla, ei käteistä tunneille. Ilmoittautuminen paikan päällä.

Seinäjoen GL-ohjaajina toimivat Maria Loukola ja Henna Jousmäki. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitiedotuslistalle gl.seinajoki@gmail.com.

Gospel-lattarit™ on Tampereen Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen (TNNKY) tuotemerkillä suojattu kristillinen treenimuoto. Koulutettujen GL-ohjaajien tunneilla voit treenata armollisesti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan – tule kokeilemaan ja ota ystäväsikin mukaan! Osallistujat kauempaakin ovat tervetulleita.

Aika: 4.9.–27.11.2017 (ei viikolla 42) maanantaisin klo 18–19

Paikka: Seinäjoen uimahalli-urheilutalon jumppasali (Kirkkokatu 15)

Järjestäjä: Seinäjoen seurakunta, nuoret aikuiset ja TNNKY

Lisätietoja: gl.seinajoki@gmail.com tai www.tnnky.fi/gl-etusivu