Michelangelo, Jumala

Hiljaisuuden retriitti

Hiljaisuuden retriitti tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen Raamatun äärellä ja sitä kautta keskusteluun oman elämän tärkeistä kysymyksistä.

Retriittipaikkakin tukee hiljentymistämme rauhallisuudellaan ja luonnonkaudellaan. Päivää rytmittävät hetkirukoukset, ehtoollisen vietto, lyhyt virikepuhe jostakin hiljaisuuden viljelyyn tai hengelliseen kilvoitteluun liittyvästä aiheesta.

Osallistujilla on mahdollisuus keskusteluun retriitinohjaajan kanssa. Hiljaisuuden retriitit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.


Hiljaisuuden retriitti 2.-4.11.2018

Hiljaisuuden retriitti järjestetään Haapaniemen hiippakuntakartanossa Kuortaneella. Pyhäinpäivän retriitin aiheena on "Missä olen nyt elämässäni?"

Retriitin aikana kirjoitamme omaa elämäämme esiin. Kirjoittamista ohjaa Eira Hernberg. Hän on tamperelainen filosofian tohtori ja kirjailija.

Kirjoittamisen aikana hiljennymme omaan sisäiseen elämäämme lyhyiden tehtävien muodossa. Kirjoittaminen tuo esiin olemisen syvyystasoja. Kirjoittamisprosessin aikana ei voi tehdä mitään väärin. Kaikki työ tehdään vain itselle, omassa hiljaisuudessa. Kirjoittaminen lisää itsetuntemusta ja vastuuta omasta elämästä.

Retriitin ohjaa pastori Helena Turja. Ilmoittautuminen 12.10.2018 mennessä: (kts. yhteystiedot alla). Hinta: 187 € (Seinäjoen seurakuntalaisilta 130 €).


Ilmoittautuminen retriitteihin:

Ilmoittaudu retriitteihin sähköpostilla lapua.tuomiokapituli@evl.fi (mainitse: nimi, puh., kotiosoite ja sähköposti, ruoka-ainerajoitukset) tai puhelimitse Lapuan tuomiokapituli / Leena Hirvelä, puh. 020 763 0923.

Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Työalueet: aikuistyö, naistyö, hiljaisuuden toiminta.