Käsitöitä ja höpötystä

Maanantai-ilta Cafe Kismuksessa on varattu opiskelijoille. Käsitöitä ja höpötystä -illat ovat syntyneet siitä ajatuksesta, että muutama vapaaehtoinen "mummo" lupautui opettamaan opiskelijoita kutomaan villasukkia. Siitä se idea sitten laajentui... Höpötys-illoissa voi opetella neulomista (käsitöitä), keskittyä höpöttelyyn tai vain olla. Mukaan kutsutaan kaikkia kiinnostuneita ja erityisesti opiskelijoita. Mukana on suomalaisten lisäksi myös maahanmuuttajia ja kansainvälisiä opiskelijoita opettelemassa suomenkieltä. Omista tarvikkeista ei tarvitse huolehtia, sillä langat on saatu lahjoituksena ja puikkoja löytyy myös. Toki saa ottaa omatkin tarvikkeet mukaan. Mukaan voi tulla koska vain.

Illoissa ei ole erillistä hartautta. Jutellaan kaiken maailman asioista, mukana on eri uskontokunnista tulevia ihmisiä ja perusajatus on, että erilaisuus on rikkautta. Juhlapyhien aikaan voidaan jutella esim. joulun tai pääsiäisen merkityksestä.

Paikka: Café Kismus

Järjestäjä: Seinäjoen seurakunta


Chatting and knitting

Monday evenings in Cafe Kismus are for students and immigrants. Chatting and knitting on Monday evenings from 6 pm to 8 pm in Café Kismus (on summer we'll have a break, but we'll continue on September again). Welcome to meet people, learn knitting or just hang around! We invite along everyone interested and especially students. In addition to Finns, there are also immigrants and international students knitting and chatting and learning some Finnish.

You don't need to bring own materials since we have donated yarn and needles to use. Come along any time.

Place: Café Kismus

Organizer: Seinäjoen seurakunta

Oppilaitospastori
Papit
Keskuskatu 32 I, 1. krs
60100 Seinäjoki

Vastaanotto SeAmk:n tiloissa.