Lähetyksen blogi

Alta löydät linkit uusimpiin blogikirjoituksiin. Vasemmalla olevasta valikosta pääset tutustumaan blogeihin kokonaisuudessaan.

Merja Kramsun ystävä- ja uutiskirje 1/2017

02.05.2017 | MERJA KRAMSU

Kevät on saapunut tänne Nevan rantamille hieman myöhässä tänä vuonna. Pääsiäisenä hytisimme toppatakeissa ja villapaidassa. En muista kokeneeni näin kylmää kevättä kertaakaan niiden lähes 20 vuoden aikana, jotka olen tässä rakkaassa kaupungissa viettänyt. Lue lisää »


Internet-lähetystyö Japanissa: lähettikirje 2/2017

19.4.2017 | TIINA LATVA-RASKU

Kevään tunnelmat ovat vaihdelleet kuoleman varjon maasta Pääsiäispäivän iloon. Herra salli isäni nukkua pois 21.3. pitkän sairauden uuvuttamana. Toisen Korinttolaiskirjeen viides luku on lohduttanut näkymällä Taivaan Kodista: "Me tiedämme, että vaikka tämä meidän maallinen telttamajamme puretaankin, Jumalalla on taivaassa meitä varten ikuinen asunto, joka ei ole ihmiskätten työtä." Lue lisää »


Sara ja Prakash Dhakal 2/2017

7.4.2017 | PRAKASH JA SARA DHAKAL

Paluumme Suomeen lähenee ja jännittää jo. Täällä kuitenkin vielä riittää työn touhua lähtövalmistelujen lisäksi. Prakashin isän tilanne on parempi (jatkakaa silti rukouksia, tilanne voi muuttua koska tahansa) ja perheemme terveys hyvä. Lapset voivat hyvin, oppivat koko ajan lisää ja touhuavat omissa askareissaan, Nea kotona Sunita-apulaisemme kanssa ja Niko koulussa ja harrastuksissa. Lue lisää »


Orpokoti-, lapsi- ja naistyö Keniassa: ystäväkirje 2/2017

28.3.2017 | MARJA OCHIENG

Neljäs työkauteni on lopuillaan ja olen valmistautumassa kotimaankaudelle. Tässä seurakuntia joissa tulen vierailemaan: Tampereen eteläinen, Iisalmi, Pietarsaari, Saarijärvi, Äänekoski, Sastamala, Riihimäki, Helsingin Paavali, Forssa, Turun Katariina, Korpilahti, Kankaanpää, Mynämäki, Orimattila, Janakkala ja Lohja. Olisi mukava nähdä teitä työmme tukijoita näissä tilaisuuksissa. Lue lisää »


Anne, Juha ja Sandra Ijäs 3/2016

1.8.2016 | ANNE JA JUHA IJÄS

Tämä kaksivuotiskausi on lähes ohi. Enää viisi päivää, niin olemme Suomessa. Olemme syöneet lähtöaterioita, hyvästelleet, rukoilleet, ottaneet kuvia ja tietysti pakanneet. Muuttolaatikot Suomeen lähtivät jo viime viikolla ja asuntokin on annettu pois, kuten myös huonekalut ja paljon, paljon kaikenlaista myyty, lahjoitettu ja heitetty pois. Kotimme uumenista löytyi jälleen kerran yllättävän paljon kaikenlaista. Lue lisää »


Uuteen vuoteen

22.9.2015 | MIRJAM HARJU

Kirjeen otsikko ei viittaa konkreettiseen vuoden vaihtumiseen, vaan siihen, että minulla eloa Japanissa on jo vierähtänyt tasan vuoden verran ja nyt saan ikään kuin aloittaa täällä uutta vuotta. Nyt on kaikki vuodenajat kerran eletty läpi ja arki jatkuu tutunoloisesti. Kesän kuumuus on nyt jo kääntynyt syksyä kohti, ja tällä hetkellä lämpötilat ovat oikein ihanteellisissa lukemissa. Lue lisää »