Lähetyksen blogi

Alta löydät linkit uusimpiin blogikirjoituksiin. Vasemmalla olevasta valikosta pääset tutustumaan blogeihin kokonaisuudessaan.

Ruotsaloiden uutiskirje 3/2017 

14.12.2017 | PIA JA TERO RUOTSALA

Adventin aika tuntuu valaisevan mielen ja antavan toivoa. Valo voittaa pimeyden. Sydän on pakahtua kiitollisuudesta syksyisen seurakuntakierroksen jälkeen ja koemme saaneemme uudelle työkaudelle mukaan paljon lämpöä, rakkautta, rohkaisua ja villasukkia. Lue lisää »


Internet-lähetystyö Japanissa: lähettikirje 4/2017

28.11.2017 | TIINA LATVA-RASKU

Joulukuun alussa minulle tulee 10 vuotta täyteen ev. lut. kirkon lähetystyöntekijänä Sleyn työyhteydessä. Kymmenen vuotta sitten lähtövalmistelut olivat kiivaimmillaan ja tammikuun 8. päivä lensimme Tokioon. Lue lisää »


Orpokoti-, lapsi- ja naistyö Keniassa: ystäväkirje 4/2017

27.11.2017 | MARJA OCHIENG

Viime kirjeessä kertomani matka uudelle työalueelle toteutui syys-lokakuun vaihteessa. Pääsin matkustamaan kauaksi Samburu-alueelle yhdessä lähettitoverieni ja yhteistyökirkkomme pappien kanssa. Paikalla oli myös kirkon pääsihteeri ja keskihiippakunnan piispa. Matkaa Kisumusta alueelle on noin 800 kilometriä. Lue lisää »


Uzirpurin koulutuskeskus: uutiskirje lokakuu 2017

Lokakuu 2017 | UZIRPURIN KOULUTUSKESKUS

Keväisessä Uzipurin koulutuskeskuksen uutiskirjeessä kerroimme Suomen ulkoministeriön kielteisen päätöksen aiheuttamasta pettymyksestä. Kylväjän yhteistyökumppani BLM-F:n vuonna 2017 aloitettavaksi suunniteltuja hankkeita ei voitukaan toteuttaa suunnitellulla tavalla. Lue lisää »


Jumalan koulussa

1.9.2017 | MIRJAM HARJU

Ensinnäkin pahoittelut siitä, että kirjeissä on tullut pitkä väli. Tällä kertaa terveiseni tulevat kotimaasta eikä Japanista. Viime keväänä tämä vuosi sai odottamattoman käänteen, kun oma terveys ei enää sallinut Japanissa jatkamista. Siksi saavuin jo huhtikuussa Suomeen. Lue lisää »


Merja Kramsun ystävä- ja uutiskirje 1/2017

02.05.2017 | MERJA KRAMSU

Kevät on saapunut tänne Nevan rantamille hieman myöhässä tänä vuonna. Pääsiäisenä hytisimme toppatakeissa ja villapaidassa. En muista kokeneeni näin kylmää kevättä kertaakaan niiden lähes 20 vuoden aikana, jotka olen tässä rakkaassa


Lue lisää Seinäjoen seurakunnan lähetystyöstä >>