Lähetyksen blogi

Alta löydät linkit uusimpiin blogikirjoituksiin. Vasemmalla olevasta valikosta pääset tutustumaan blogeihin kokonaisuudessaan.

Jumalan koulussa

1.9.2017 | MIRJAM HARJU

Ensinnäkin pahoittelut siitä, että kirjeissä on tullut pitkä väli. Tällä kertaa terveiseni tulevat kotimaasta eikä Japanista. Viime keväänä tämä vuosi sai odottamattoman käänteen, kun oma terveys ei enää sallinut Japanissa jatkamista. Siksi saavuin jo huhtikuussa Suomeen. Lue lisää »


Orpokoti-, lapsi- ja naistyö Keniassa: ystäväkirje 3/2017

6.9.2017 | MARJA OCHIENG

Terveiset jälleen Kisumusta. Kotimaankauteni on ohitse ja olen palannut takaisin Keniaan. Oli ilo tavata teitä lähettäjiä monissa eri tilanteissa ympäri Suomen. Kiitos lämpimästä vastaanotosta seurakuntiinne ja koteihinne. Ajokilometrejä tuona aikana kertyi useita tuhansia ja tunteja ratin takana tuli vietettyä paljon. Lue lisää »


Internet-lähetystyö Japanissa: lähettikirje 3/2017

5.7.2017 | TIINA LATVA-RASKU

Valtakunnallinen evankeliumijuhla järjestettiin tänä vuonna Sleyn ja Helsingin Meiladen seurakunnan yhteisenä ponnistuksena. Tapahtuma keräsi viikonlopun aikana noin 20 000 kävijää ja sai paljon hyvää palautetta koskettavista puheista, musiikista ja lasten- ja nuorten tapahtumista. Lue lisää »


Merja Kramsun ystävä- ja uutiskirje 1/2017

02.05.2017 | MERJA KRAMSU

Kevät on saapunut tänne Nevan rantamille hieman myöhässä tänä vuonna. Pääsiäisenä hytisimme toppatakeissa ja villapaidassa. En muista kokeneeni näin kylmää kevättä kertaakaan niiden lähes 20 vuoden aikana, jotka olen tässä rakkaassa kaupungissa viettänyt. Lue lisää »


Sara ja Prakash Dhakal 2/2017

7.4.2017 | PRAKASH JA SARA DHAKAL

Paluumme Suomeen lähenee ja jännittää jo. Täällä kuitenkin vielä riittää työn touhua lähtövalmistelujen lisäksi. Prakashin isän tilanne on parempi (jatkakaa silti rukouksia, tilanne voi muuttua koska tahansa) ja perheemme terveys hyvä. Lapset voivat hyvin, oppivat koko ajan lisää ja touhuavat omissa askareissaan, Nea kotona Sunita-apulaisemme kanssa ja Niko koulussa ja harrastuksissa. Lue lisää »