Perheleiri

Perheleiri on lapsiperheille tarkoitettu viikonlopun mittainen leiri, joka antaa mahdollisuuden irtautua hetkeksi arkirutiineista, olla kiireettömästi oman perheen kanssa sekä osallistua yhteisiin hetkiin toisten perheiden kanssa.

Valmiin ruuan lisäksi tarjolla on ulkoilua, askartelua, leikkiä, saunomista, laulu- ja satutuokioita. Päivän päätteeksi hiljennytään iltahartauteen ja leirin lopussa sunnuntaina vietetään perhemessua leirikirkossa.

Perheleirejä järjestetään sekä Honkiniemen leirikeskuksessa Ähtärissä että Lankarin leirikeskuksessa Nurmossa. Leireillä majoittaudutaan perheittäin huoneisiin, joissa on oma suihku ja WC.

Honkiniemessä perheleirit ovat vuosittain juhannuksena sekä hiihto- ja syyslomaviikon jälkimmäisenä viikonloppuna. Ilmoittautuminen näille leireille alkaa noin kuukautta ennen leirin alkua sähköisesti seurakunnan verkkosivuilla olevan linkin kautta.

Leirit ovat avoimia kaikille Seinäjoen seurakunnan alueella asuville perheille. Leirit ovat maksullisia. Leirimaksusta voi kysyä maksujärjestelyä tai huojennusta leiristä vastaavalta. Kirkkoon kuulumattomien perheiden vanhemmilta peritään hieman korkeampi leirimaksu.

Vuonna 2018 perheleirit seuraavasti:

Perheleiri Honkiniemessä 1.-3.3.2019
Perheleiri Honkiniemessä 21.-23.6.2019
Perheleiri Honkiniemessä 18.-20.10.2019

Perheleiri Lankarissa 29.-31.3.2019
Perheleiri Lankarissa 11.-13.10.2019

Perheleireille ilmoittautuminen löytyy täältä: http://www.seinajoenseurakunta.fi/tapahtumat

Honkiniemen leireistä vastaa Seinäjoen alueseurakunnan varhaiskasvatus. Niistä voi tiedustella Arja Peltokedolta.

Lankarin leireistä vastaa Nurmon kappeliseurakunnan varhaiskasvatus. Niistä voi tiedustella Päivi Kaunistolta tai Antti Maunumaalta.

 

Lastenohjaaja
Nurmon kappeliseurakunta
Lapset
Hyllykallio
Kappalainen
Nurmon kappeliseurakunta
Papit
Nurmontie 3
60550 Nurmo
Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Työalueet: avioparityö, lapsi- ja perhetyö