Tyttöjen ja poikien leirit

Nurmon kappeliseurakunnassa ja Seinäjoen alueseurakunnassa järjestetään tyttö- ja poikaleirejä kesällä, syksyllä ja talvella. Leirit kutsuvat mukaan alakouluikäisiä tyttöjä ja poikia. Leirien ohjelmaan kuuluu mm. leikkiä, laulua, askartelua, ulkoilua, ruokailua, pelejä ja leirijumalanpalvelus.

Nurmon kappeliseurakunta: Nurmon kappeliseurakunnan leirit järjestetään Lankarin leirikeskuksessa Kourassa. Leirit ovat yhteisleirejä tai suunnattu vain tytöille tai pojille. Ne kestävät yleensä 2-3 päivää. Nurmossa järjestetään myös tietyille ryhmille suunnattuja leirejä, mm. urheilu- ja kouluyhteistyön merkeissä.

Seinäjoen alueseurakunta: Seinäjoen alueseurakunnassa leirit järjestetään Honkiniemen leirikeskuksessa Ähtärissä. Tyttöleirejä ja poikaleirejä järjestetään läpi vuoden. Leireille mahtuu noin 30 ensiksi ilmoittautunutta. Leirien hinnat määräytyvät leirin pituuden mukaan. Leireillä on mukana isoina nuoria tyttöjä ja poikia.

Peräseinäjoen kappeliseurakunnassa järjestetään varhaisnuorten leirejä alakouluikäisille lapsille pääosin kesä- ja syyslomalla Ahonniemen leirikeskuksessa. Leirit ovat maksullisia ja useammasta saman perheen lapsesta saa sisarusalennusta.

Leireillä tutustutaan kristillisiin asioihin, leikitään, askarrellaan, lauletaan, uidaan, saunotaan ja syödään hyvin. Jokaiseen leiripäivään kuuluu hartaus ja minijumalanpalvelus. Leireillä avustajina toimivat koulutuksen saaneet isoset.

Kesällä järjestetään myös erilaisia leiripäiviä. Yksipäiväinen "minileiri" tarjoaa mahdollisuuden tutustua leirielämään ilman yöpymistä ja sopii siis myös ensikertalaisille.

Ylistaron kappeliseurakunnassa  järjestetään kesäisin kaksi leiriä. Leirit ovat maksullisia, ja ne järjestetään Ahonniemen leirikeskuksessa Peräseinäjoella. Leirillä on täysi-ikäisten ohjaajien lisäksi tuttuja kerhonohjaajia ja isosia. Leireillä pelaillaan, ulkoillaan, uidaan kelien salliessa, pidetään hartaushetkiä, askarrellaan ym.

Nurmon kappeliseurakunnan leirit

Lisätiedot: varhaisnuorisotyönohjaaja Kirsi Martikkala (puh. 050 345 9346) ja nuorisotyönohjaaja Arto Vienola (puh. 050 561 7765). Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@evl.fi

Peräseinäjoen kappeliseurakunnan leirit

Lisätiedot sähköpostilla riikka.niemi@evl.fi tai 0400 875 929.

Seinäjoen alueseurakunnan leirit

Lisätietoja tyttöleireistä: Sari Mäkelä, 050 339 2893 / sari.k.makela@evl.fi

Lisätietoja poikaleireistä: Matti Pihlaja, 040 508 3802 / matti.pihlaja@evl.fi

 

Varhaisnuorten retket

Nurmo: La 15.12.2018 klo 10–15 Jouluinen toimintapäivä “Joulun suuri salaisuus” varhaisnuorille Lapualla Wanhassa Karhunmäessä. Ohjelmassa taikuri Markku Anttila, lasten kauneimpia joululauluja, erilaisia toimintapisteitä (askartelu, liikunta, ulkoilu, kodassa lätynpaistoa ja taikuri opettaa temppuja) ja päätösjumis. Nurmosta linja-autokyyditys. Päivän hinta 20 € (sis. matkat ja ohjelman). Lisätietoja ja nurmolaisten ilmoittautuminen 28.11. mennessä http://bit.ly/Joulunsuurisalaisuus2018