Musiikkikoulu

Seurakunnan musiikkikoulu on toiminut 25 vuoden ajan seurakunnassamme. Vuosittain soitonopetukseen on osallistunut n. 80–100 lasta ja nuorta. Mahdolliset soittimet ovat piano (alk. 6 v.), nokkahuilu (alk. 6 v.), poikkihuilu (alk. 8–10 v.) ja kitara (alk. 8–10 v.). Opetusaika on 20 min/oppilas yksilöopetusta. Musiikkikoulussa on mahdollisuus osallistua teoriaopetukseen.

Opetus tapahtuu seurakunnan tiloissa ja opetuksesta huolehtivat pääasiassa nuoret, jotka ovat omissa soitto-opinnoissaan pidemmälle ehtineitä Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston kasvatteja.

Opetukseen pääsevät kaikki lapset ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetuksessa käytetty materiaali on samaa kuin muissa julkisissa musiikkioppilaitoksissa, mutta kevätsoittajaisissa hengellinenkin musiikki näkyy. Musiikkikoulussamme oppilas saa edistyä omista ja kunkin perheen asettamista lähtökohdista käsin. Musiikkikoulun oppilaita pyydetään myös esiintymään seurakunnan tilaisuuksiin.

Musiikkikoulun lukukausi sisältää 12 opetuskertaa syksyllä, 13 opetuskertaa keväällä. Musiikkikoulussa on lukukausimaksu, joka tarkistetaan vuosittain. Lukuvuonna 2017–2018 se on 120 €/lapsi. Sisaralennus on 100 € ja toinen soitin 80 €.

Kevät 2018: Musiikkikoulussa vapautuneita oppilaspaikkoja - kannattaa tiedustella! Valinnaiset soittimet ovat piano, kitara ja poikkihuilu. Yhteydenotot Pirjo Kotkaniemeen, yhteystiedot alla.

Paikka: Seinäjoen seurakuntakeskus

Järjestäjä: Seinäjoen seurakunta

Musiikkikoulun rehtori
Seinäjoen alueseurakunta
Kanttorit
Koulukatu 24
60100 Seinäjoki