Lauluryhmä Marena ja muut Nurmon projektiryhmät

Lauluryhmä Marena laulaa tuoretta hengellistä musiikkia 1–3-äänisesti. Nurmossa kokoontuu myös erilaisia projektiryhmiä viikoittain. Myös valmiit kokoonpanot ja yksittäiset solistit ovat lämpimästi tervetulleita. Ota yhteyttä kanttori Minna Leppäseen, jos projektiluontoinen musisointi kiinnostaa.

Lauluryhmät palvelevat seurakuntaa raikkaalla ja monipuolisella musiikillaan esiintymällä seurakunnan tilaisuuksissa ja muuallakin kutsuttaessa. Myös omia konsertteja, musiikki-iltoja ja retkiä järjestetään.  

Musiikkiryhmien harjoitukset toimivat hengähdyspaikkana eri-ikäisille ja elämäntilanteissa oleville seurakuntalaisille. Laulu- ja soitinryhmät ovat oivallinen paikka kehittyä musiikkiharrastuksessa ja esiintymisessä, ja saada uusia ystäviä musiikin tiimoilta.

Lauluryhmiin otetaan viikoittain uusia kaikenikäisiä soittajia ja laulajia. Tule rohkeasti mukaan oppimaan uusia lauluja ja rytmejä, saamaan voimaa laulujen sanomasta, yhdessä tekemisestä, musiikista ja rohkaistumaan musisoinnissa ja esiintymisessä!

Musiikkiryhmiä johtaa Nurmon kappeliseurakunnan vt. kanttori Minna Leppänen. Kokoontuu projektiluontoisesti erikseen sovittuina aikoina. Tervetuloa välittämään hyvää sanomaa toisillekin!

Seinäjoen seurakunnan kuorot ovat maksuttomia.

 

Järjestäjä: Nurmon kappeliseurakunta

Ota yhteyttä: Kanttori Minna Leppänen p. 040 594 3801

"On hienoa, että esiintymistilanteessa kuorolainen saa olla myös tilaisuuden muun hengellisen annin vastaanottaja, ei vain esiintyjä. Osa kokonaisuutta. Tulee lähdettyä jumalanpalvelukseen, kun on oman kuoron vuoro palvella. Laulujen sanoma, vaikkei sitä alleviivaisikaan, hoitaa paitsi harjoituksissa, mutta voi kantaa laulajaansa myös harjoitusten ja esiintymisten ulkopuolella, koska laulut muistuvat mieleen pitkin viikkoa sekä eri elämän vaiheissa." –kuorolaiset