Nuorten aikuisten hävikki-iltapala

Mikä on vielä hauskempaa kuin yhdessä oleminen? Yhdessä syöminen. Mikä on vielä hauskempaa kuin yhdessä syöminen? Yhdessä syöminen ilmaiseksi. Seinäjoen seurakunnan nuorten aikuisten iltapaloilla ilmaiseksi syömisen merkityksellisyyttä lisää myös seikka, että kaikki ruoka on parasta ennen -päiväystä lähestyvää syömäkelpoista lahjoitettua hävikkiruokaa.

Kotona biojätepussit täyttyvät joskus helposti. Mittakaava on aivan toinen, kun puhutaan ruokakauppojen ruokahävikistä. Tule mukaan tekemään ekoteko! Syödään ruoka, joka on meitä varten tuotettu! Kukkaro kiittää, maapallo kiittää.

Illan konsepti on yksinkertainen. Seurakuntamme nuorista aikuisista koostuva ryhmä ottaa vastaan kauppojen lahjoittamia syömäkelpoisia elintarvikkeita, jotka kuljetetaan Café Kismuksen monitoimitilaan. Siellä valmistetaan yhdessä näistä ruuista herkullinen illallinen. Syömään saa tulla, vaikka ei kokkailuun ehtisikään. Loppuiltaan kuuluvat nuorisokahviloista tuttu rento yhdessäolo. Illan päätteeksi kaikki lahjoitusruoka jaetaan läsnäolijoiden kesken. Mitään ei heitetä roskiin!

Syksyn hävikki-iltapalat: 18.9., 9.10., 13.11., 4.12.

Aika: klo 17-20

Paikka: Café Kismus

Järjestäjä: Seinäjoen alueseurakunta

Lisätiedot: Aleksi Vainikka