Ruokapankkikeräyksellä apua vähävaraisille

 

Vuoden 2016 Ruokapankkikeräys on päättynyt! Lämmin kiitos kaikille keräykseen osallistuneille, teitte joulun moneen perheeseen ruoka-avun muodossa!

 

Ruokapankille voi keräysajan ulkopuolella tehdä rahalahjoituksia tilille:

FI13 5419 0110 000936 (EPOP).

Maksun saaja: Seinäjoen seurakunta ja

viestiksi "Lahjoitus Ruokapankille".

 

Ruokapankki toimii Seinäjoen alueseurakunnan diakoniatyön alaisuudessa ja jakaa elintarvikkeita vähävaraisille. Lokakuun alusta vuoden loppuun kestävällä keräyksellä Ruokapankki toivoo saavansa seurakuntalaisilta lahjoituksia toimintansa tukemiseen. Lahjoitusten avulla voidaan auttaa vähävaraisia lapsiperheitä Seinäjoella.

Avun tarvitsijoiden määrä on kasvanut viime vuosina selvästi.

-Avuntarve on valtava. Jopa 850 perhettä tarvitsee jouluisin tukea ja suurin osa on isoja lapsiperheitä, kertoo nyt jo eläkkeelle jäänyt diakonia-avustaja Pirkko Vaisto ja korostaa, että pienikin apu on tärkeä.

-Yhdessä voimme olla tekemässä joulua heille, jotka elävät vaikeassa elämäntilanteessa. Keräykseen osallistumalla voit antaa joulun jollekin, sanoo Vaisto.

Myös mikäli haluaa tehdä esimerkiksi tavaralahjoituksen Ruokapankille, yhteyttä voi ottaa ruoka-avun koordinaattoriin Niina Kaartiseen, puh. 050 385 0444 tai diakoniajohtaja Otto Savolaiseen, puh. 050 570 6271.