Tapahtumat ja perhekirkot

4-vuotiaiden syntymäpäivät 2017

Tänä vuonna yhteiä 4-vuotiaiden syntymäpäiviä vietetään 9. ja 10.9. Juhlissa esiintyy No Tune Brothers. Kutsu päivänsankareille tulee koteihin postitse.

Perhekirkko

Jumalanpalvelus on aina kaikenikäisten yhteinen kokoontuminen, johon kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita. Jumalanpalvelusta vietetään perhekirkon nimellä useita kertoja vuodessa.

Silloin jumalanpalvelusta on suunnittelemassa ja toteuttamassa lapsia, heidän kotiväkeään ja heidän kanssaan työskenteleviä työntekijöitä. Lapset ja perheet yritetään huomioida jumalanpalveluksen pituudessa, virsissä ja kaikessa, mitä tapahtuu. Perhekirkossa voi kokea konkreettisesti, että Taivaan Isän perheeseen kuuluvat kaikenikäiset. Kaikissa perhekirkoissa lapset vastaavat omalta osaltaan musiikista ja ovat mukana muissakin tehtävissä.

Perhekirkkoon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet. Oman perheen lisäksi voi mukaan kutsua vaikkapa isovanhemmat. Ja jotta Jumalan perhe olisi täydellisesti koolla, mukaan odotetaan myös vanhempia ihmisiä ja perheettömiä.

Lisätietoja saa papeilta, kanttorilta ja lastenohjaajilta.

Järjestäjä: Nurmon kappeliseurakunta, Peräseinäjoen kappeliseurakunta, Seinäjoen alueseurakunta, Ylistaron kappeliseurakunta

Vauvakirkko

Vuosittain seurakunta kutsuu edellisvuoden aikana kastetut lapset perheineen vauvakirkkoon. Vauvakirkkoon ovat tervetulleita myös kummit ja isovanhemmat.

Vauvakirkossa mm. körötellään ja käydään siunattavana tutussa, turvallisessa sylissä. Vauvakirkko kestää noin 30–40 min.

Vuoden 2017 vauvakirkot:

Su 17.9.2017 klo 15 Nurmon kirkossa

Su 1.10.2017 klo 16 Peräseinäjoella

Tapahtumat syksyllä 2017