Potkua polulta parisuhteeseen: Rakkaudesta

su 4.10. kello 18.00 - kello 21.30

Potkua polulta parisuhteeseen: Rakkaudesta Soukanjoen toimintakeskus

Sunnuntaina 4.10. klo 18 tunnelmallinen kynttiläilta, hyvää ruokaa, Minna ja Jussi Pyysalon lauluja rakkaudesta ja sen eri puolista. Ilta pariskunnille Soukkajoen toimintakeskuksessa. Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen 23.9. mennessä: arja.peltoketo@evl.fi tai p. 044 770 3685. Illallismaksu 15 €/henkilö.

Muusikkopariskunta Minna ja Jussi Pyysalo kertovat parisuhteen koukeroista musiikillisin kuvioin. Ihastusta, rakkautta, pettymystä, kipua. Luottamusta ja tahtomista. Sinä, minä ja kolmas säie. Ihmisten kesken ja Jumalan edessä.

Minna on luokanopettaja, mutta hän on laulanut koko ikänsä kuoroissa ja vokaaliyhtyeessä. Hän on opiskellut musiikkia viimeksi Tampereen pop/jazz –linjalla. Omia tekstejä ja lauluja on syntynyt nuoruudesta asti.

Jussi on valmistunut nuorisotyönohjaajaksi Raamattuopistolla. Siellä hän liittyi gospel-rock-yhtyeeseen, The Roudiin, jossa hän on toiminut jo yli 30 vuotta kosketinsoittajana. Myöhemmin Jussi valmistui kirkkomuusikoksi.

Nykyisin Pyysalot asuvat Kangasalan Sahalahdella. He kiertävät ympäri Suomen Kansan Raamattuseuran musiikkityöntekijöinä. Heidän laulunsa soivat alakoululaisista iäkkäämmälle väelle, parisuhdeilloista nuorten aikuisten hetkiin. Laulut ja musiikki saakoon tärkeän sijansa jokaisessa elämänvaiheessa!


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Katso myös

ma 28.8. klo 13.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Eläkeläispiiri Elpi

Elpin kokoontuminen
ma 11.9. klo 13.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Eläkeläispiiri Elpi

Elpin kokoontuminen
ma 25.9. klo 13.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Eläkeläispiiri Elpi

Elpin kokoontuminen