Afroryhmä

ma 16.1. kello 17.00 - kello 19.00

Afroryhmä Ylistaron kappeliseurakunnan virastotalo

Haluatko olla mukana toteuttamassa Afrikka messun musiikkia? Laulattaako tai soitattaako? Kaipaatko elämääsi rytmiä? -Tule mukaan!

Afroryhmä on perustettu Ylistaron kappleiseurakunnan lähetystyölle ja sen tavoitteena on tuoda evankeliumia esiin afrorytmien kautta tulevan kevään Afrikka messuun. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vähänkin laulu- tai soittotaitoiset!

Keväällä 12.3.2017 järjestetään Ylistarossa Afrikka messu, jossa toimimme ryhmän kanssa esilauluryhmänä. Luoja yksin tietää, mihin meitä lopulta viedään! Mikäli kiinnostuit, niin rimpauta lähetyssihteerille ja tule mukaan iloiseen lähetyshenkiseen joukkoomme!


Järjestäjä

Ylistaron kappeliseurakunta

Ota yhteyttä

Katri Tuomiharju
Lähetyssihteeri, monikulttuurisuustyön sihteeri
Seinäjoen seurakunta
Ylistaron kappeliseurakunta
Markinsalontie 2 B
61400  Ylistaro

Katso myös

to 29.3. klo 17.00

Ylistaron seurakuntatalo

Afroryhmä/ Afro group

Laulattaako tai Soitattaako? Iskeekö afrikkalainen musiikki? Haluatko olla mukana tuomassa iloa Pääsiäisen messuun? -Tule mukaan!

Are you willing to sing or play? Are you interested in African music? Do wish to participate and bring joy to Easter morning worship? -Come along!
to 5.4. klo 12.00

 Ylistaron Kirjasto, Matti Pohdon kamari, käynti tekniikkakeskuksen ovesta

Pipopiiri

Tule neulomaan nuttuja ja peittoja tansanialaisille lapsille tai tekemään omia käsitöitäsi iloiseen käsillä tekijöiden joukkoon! Tervetullut olet myös ihan vain kahvittelemaan ja ajatuksia vaihtamaan!
ti 10.4. klo 13.00

Koppi

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri srk-talolla klo 13, kahvit 12.30 alkaen. Matti Rintala.