Zambian Vocal Collection -konsertti

pe 18.8. kello 18.00 - kello 19.30

Lakeuden Risti

Zambian Vocal Collection konsertoi Lakeuden Ristissä.

Lakeuden Ristissä kuullaan jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen Zambian Vocal Collectionin taidokasta ja vauhdikasta laulua.

Iloa ja energiaa välittävä Zambian Vocal Collection (ZVC) on sambialainen a cappella -yhtye. ZVC:n musiikki on yhdistelmä perinteisiä afrikkalaisia rytmejä, lauluharmonioita ja koreografiaa. Soittimena toimii oma keho. ZVC:n musiikki koostuu afrikkalaisesta musiikista, gospelista sekä afrikkalaisin maustein maustetusta suomalaisesta musiikista.

Yhtye perustettiin alun perin kirkon poikakuoroksi ja nykyiset ZVC:n laulajat ovat laulaneet yhdessä jo 22 vuotta. ZVC on tehnyt useita pitkiä kiertueita Suomessa ja Yhdysvalloissa. Suomessa ZVC on konsertoinut 2009-2014 mm. Faces Festivaleilla, Maailma kylässä -festareilla, Provinssirockissa, Kaustisella, Jutajaisissa ja Presidenttifoorumissa. ZVC on tuttu esiintyjä myös Lakeuden Ristissä.

Osa konsertin tuotosta käytetään ZVC:n Hope & Joy -yhdistyksen toimintaan. ZVC välittää yhdistyksen avulla Suomesta jalkapallovarusteita Sambian Kalingalingan köyhille lapsille, jotka ovat aiemmin pelanneet  paljain jaloin.

https://www.facebook.com/zambianvocalcollectioncampaign/posts/1971725846380822

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tervetuloa!


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Katso myös

su 19.11. klo 18.00

Ylistaron kirkko

ke 29.11. klo 18.00

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Hengähdä hetkeksi -ilta

Kausiesitteestä poiketen: Gospel-lattareita seurakuntasalissa Maria Loukolan johdolla.
ke 29.11. klo 19.00

Lakeuden Risti

Oi, muistatko vielä sen virren -konsertti

Samuli Edelman ja Jukka Perko saapuvat konserttikiertuleellaan Seinäjoelle. Konsertissa kuullaan kummankin taiteilijan versioita rakkaista klassikkovirsistä.