Kristillinen toipumisryhmä (Krito) alkaa

ti 12.9. kello 18.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Kristillinen toipumisryhmä eli Krito tarjoaa hyväksyvän ilmapiirin, jossa saa puhua, tulla kuulluksi tunteineen ja hahmottaa omaa elämäänsä. Tänään on ryhmän ensimmäinen syksyn kokoontuminen.

Jokainen meistä on kokenut ahdistusta. Joillakin se ilmenee yllättävän kriisin tai elämäntilanteen yhteydessä, toisilla se on osa jokapäiväistä elämää. Oman tuskansa keskellä moni saattaa kokea suunnatonta yksinäisyyttä, yhteydettömyyttä ja hätää. ”Vain minulla on tällaisia kokemuksia”, ”Vain minä koen tällaista ahdistusta”.

Kristillinen toipumisryhmä Krito tarjoaa hyväksyvän ilmapiirin, jossa saa puhua, tulla kuulluksi tunteineen ja hahmottaa omaa elämäänsä. Ryhmä on sielunhoidollinen tukiryhmä, vertaisryhmä ja jakamisen paikka, jossa opetellaan puhumaan totta omista kokemuksista, tunteista ja teoista.

Yksitoista kertaa kokoontuvassa ryhmässä sitoudutaan ehdottomaan luottamuksellisuuteen, ajan jakamiseen tasan ja toisen kuuntelemiseen neuvomatta. Yhteisen kaksituntisen aikana jokaiselle annetaan tilaa käydä läpi omaa elämäntarinaansa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Pirjo Rautio, puh. 040 512 7286. Ryhmään ilmoittautuville pidetään lyhyt alkuhaastattelu.


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Katso myös

pe 24.11. klo 17.00

Sedu, Törnäväntie 24, 60200 Seinäjoki

Sählykerho

Seinäjoen alueseurakunnan sählykerho Sedun tiloissa Törnävällä. Tervetuloa liikkumaan kaikenikäiset!
su 26.11. klo 18.00

Törnävän kirkko

Tuomiosunnuntain Doom-messu

Doom-messu kuljettaa ihmisen lähelle tuomiosunnuntain sanomaa.
ma 27.11. klo 18.00

Soukanjoen toimintakeskus , Ruusula / Soukanjoen toimintakeskus

Naisten lenkki-ilta

Naisten lenkki-illat maanantaisin aina 4.12. saakka.