Kristillinen toipumisryhmä (Krito) alkaa

ti 12.9. kello 18.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Kristillinen toipumisryhmä eli Krito tarjoaa hyväksyvän ilmapiirin, jossa saa puhua, tulla kuulluksi tunteineen ja hahmottaa omaa elämäänsä. Tänään on ryhmän ensimmäinen syksyn kokoontuminen.

Jokainen meistä on kokenut ahdistusta. Joillakin se ilmenee yllättävän kriisin tai elämäntilanteen yhteydessä, toisilla se on osa jokapäiväistä elämää. Oman tuskansa keskellä moni saattaa kokea suunnatonta yksinäisyyttä, yhteydettömyyttä ja hätää. ”Vain minulla on tällaisia kokemuksia”, ”Vain minä koen tällaista ahdistusta”.

Kristillinen toipumisryhmä Krito tarjoaa hyväksyvän ilmapiirin, jossa saa puhua, tulla kuulluksi tunteineen ja hahmottaa omaa elämäänsä. Ryhmä on sielunhoidollinen tukiryhmä, vertaisryhmä ja jakamisen paikka, jossa opetellaan puhumaan totta omista kokemuksista, tunteista ja teoista.

Yksitoista kertaa kokoontuvassa ryhmässä sitoudutaan ehdottomaan luottamuksellisuuteen, ajan jakamiseen tasan ja toisen kuuntelemiseen neuvomatta. Yhteisen kaksituntisen aikana jokaiselle annetaan tilaa käydä läpi omaa elämäntarinaansa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Pirjo Rautio, puh. 040 512 7286. Ryhmään ilmoittautuville pidetään lyhyt alkuhaastattelu.


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta