Moomma Nurmoos -tapahtuma

la 16.9. kello 10.00

Nurmon seurakuntakoti

Nurmon kirjasto, Nurmon paloasema, Nurmon yläaste

Moomma Nurmoos -tapahtuma valtaa Nurmon keskustan!

Lauantaina 16.9. järjestetään toista kertaa suuren suosion saanut Moomma Nurmoos -tapahtumapäivä Nurmon keskustassa. Päivässä on luvassa monenlaista ohjelmaa kaikenikäisille. Tapahtumassa on jaossa passeja, joihin kerätään merkintä joka pisteeltä ja palautettuaan täyden passin nuorisobussille yläasteen pihaan, saa yllätyksen.

Nurmon kirjastolla lapsille esiintyy Timpuri-Tane kello 10.30, kello 12–14 Etelä-Pohjanmaan Kaverikoirat ovat rapsuteltavina kirjaston edustalla, satuvartit pidetään kello 13 ja 14 ja lisäksi on ilmapalloaskartelua, poistokirjamyyntiä sekä tietovisa. Nurmoo-seuran vanhoja filmejä pääsee katselemaan kello 10–14 kirjaston Nurkkakammarissa.

Seinäjoen kansalaisopisto on tapahtumassa mukana ensimmäistä kertaa ja pystyttävät ständin kirjastolle kello 10–14 ajaksi. Ständillä on mm. nypläysnäytöksiä ajoittain. Kello 10–13 kirjastolla tehdään lapsille vaahtokarkkivartaita ja kello 10.30 Valkeavuoren koulun pihassa järjestetään Parkour-näytöstunti kansalaisopiston toimesta.

Nurmon vapaapalokunta ja paloasema ovat mukana tapahtumassa ja tarjoavat paloautoajelua, palokuntanuorten esityksiä kello 11, 12 ja 13, hälytysosaston pelastusnäytöksen kello 12, alkusammutusta ja kaluston esittelyä. Paloaseman pihassa on myös kahvila.

Nurmon yläasteen valtaa Nurmon MLL:n Ipanamarkkinat kello 11–14. Markkinoilla on kirppis- ja tuotemyyntiä, kierrätysnurkkaus, MLL-arpajaiset, onnenpyörä, kasvomaalauksia lapsille yläasteen tukioppilaiden tekeminä, kahvio, piirustuskilpailu sekä kello 11.30 ja 12.30 vartin kestävä musiikkileikkihetki, muuna aikana pääsee temppuilemaan SSU:n temppuradalle.

Nurmon seurakuntakodin ovet ovat avoinna kello 11–13. Tarjolla on lounasta niin kauan kuin ruokaa riittää. Lounaan hinta on aikuisilta 5 €, 4–11-vuotiailta lapsilta 2 € ja alle 4-vuotiailta ilmainen. Lounaan lisäksi ohjelmassa on legopyhis nonstoppina sekä kirkkopyörän pyöritystä ilmaiseksi.

Kaupungin nuorisotoimi tulee tapahtumaan nuorisobussilla ja bussiin voi tutustua Nurmon yläasteen pihassa.


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta

Katso myös

ti 16.1. klo 16.00

Nurmon seurakuntakoti, Kertunlaakson seurakuntakoti , lisäksi Koliinin kylätalo ja Haalin kylätalo

Varhaisnuorten kerhot Nurmossa

Varhaisnuorten maksuttomat kerhot kokoontuvat viikoittain tunnin ajan. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerhoissa on mm. hartaus, askartelua, leikkiä, pelailua ja mukavaa yhdessäoloa.

Keskiviikkokeitto

Keskiviikkokeittojen kevätkausi alkaa 10.1.
ke 17.1. klo 16.00

Hyllykallion seurakuntakoti, Kertunlaakson seurakuntakoti , lisäksi Ylijoen kerhotila, Koliinin kylätalo, Haalin kylätalo ja Kouran liikuntahalli

Varhaisnuorten kerhot Nurmossa

Varhaisnuorten maksuttomat kerhot kokoontuvat viikoittain tunnin ajan. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerhoissa on mm. hartaus, askartelua, leikkiä, pelailua ja mukavaa yhdessäoloa.