Raamattutunti: ”Elämää suurempi luottamus” – lupausten tähtitaivaan alla

to 9.11. kello 17.30

Seinäjoen seurakuntakeskus

Aiheeseen johdattavat uudet Kansan Raamattuseuran julistustyöntekijät Kaisa ja Timo Tuikkanen.

Kokkolalaislähtöisen Tuikkasen pariskunnan koti on ollut Imatralla jo 16 vuotta. He haluavat työssään tuoda toivoa, lohtua ja viestiä anteeksiantamuksesta sanoin ja sävelin. Kaisa on pastori ja opettaja, Timo diakoni. Musiikki on vahvasti osa heidän työtään. Heiltä julkaistiin kolmas äänite Iloa ja ikävää kesällä 2017 (Päivä Oy).

Raamattuluennolla pohditaan, mistä luottamus syntyy, miten vastaamme, kun Jumala puhuttelee ja kutsuu liikkeelle, mitä sitoutuminen suhteeseen Jumalan kanssa merkitsee. Onko koko elämä pelissä, entä miten kohtalousko ja johdatus eroavat toisistaan? Teemaa valotetaan Raamatun henkilöiden edesottamuksista käsin, miten he aikoinaan heittäytyivät Jumalan lupausten varaan.

Tuikkasiin voi tutustua lisää ja kuunnella näytteitä uuden levyn raidoista sekä edellisen levyn kokonaisuudessaan osoitteessa www.tuikkanen.net.


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Kansan Raamattuseura

Katso myös

ke 24.1. klo 14.00 -15.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Raamattuluento

Raamattuluento Apostolien teoista
to 25.1. klo 18.30

Seinäjoen seurakuntakeskus , Alasali

Yhdessä sanoin ja sävelin

Yhdessä sanoin ja sävelin -illat jatkuvat kevätkaudella 25.1. alkaen. Illan teemana on ”Jerusalemin takia en voi vaieta” (Jes. 62:1b). Aiheesta puhuu Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen.
ke 31.1. klo 14.00 -15.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Raamattuluento

Raamattuluento Apostolien teoista