Haku Palvelevan puhelimen ja chat:in päivystäjäkoulutukseen

pe 1.12. kello 07.00 - su 7.1. kello 22.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Oletko hyvä kuuntelija? Haluatko tehdä hyvää ja olla rinnalla kulkijana kerran kuukaudessa? Kirkon keskusteluapu eli Palveleva Puhelin ja Palveleva Chat Seinäjoella tarvitsevat uusia päivystäjiä.

Jos olet evankelisluterilaisen kirkon jäsen, suhtaudut avoimesti ihmisiin ja heidän keskustelunavauksiinsa, pystyt kuuntelemaan vaikeitakin asioita ja oma elämäntilanteesi on seesteinen, saatat olla kaipaamamme apu joukkoomme.

Päivystystehtävään  haastatellaan ja koulutetaan. Päivystystyön alkamisen jälkeen päivystäjän tulee sitoutua hoitamaan oma päivystysvuoronsa tai esteen sattuessa vaihtamaan päivystysvuoroa toisen päivystäjän kanssa.

Vapaaehtoisten päivystäjien edellytetään osallistuvan myös työnohjaukseen sekä täydennyskoulutuksiin oman jaksamisen tukemiseksi.

Vapaehtoisia päivystäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus, joka koskee kaikkien päivystäjien henkilöllisyyttä, päivystyspaikan sijaintia sekä kaikkea soittajiin ja keskusteluihin liittyviä asioita.

Haku on käynnissä 1.12.2017-7.1.2018 välisenä aikana. Hakemaan pääset klikkaamalla ylhäällä olevaa Ilmoittaudu tästä -linkkiä.


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta, Seinäjoen alueseurakunta, Peräseinäjoen kappeliseurakunta, Ylistaron kappeliseurakunta

Seurakuntapastori
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Työalueet: Palveleva puhelin, varhaisnuorisotyö ja aluetyön yhdyshenkilö