Pelastusarmeijan Joulupatakeräys Seinäjoella

ma 18.12. kello 12.00 - pe 22.12. kello 18.00

Joupin Citymarket, Suupohjantie 45, Seinäjoki

Pelastusarmeijan Joulupatakeräys järjestetään Seinäjoella 18.–23.12. Joupin Citymarketin käytävällä päivittäin klo 12–18. Myös Seinäjoen alueseurakunnan diakoniatyö on mukana patakeräyksessä ja siitä saadut varat menevät diakoniatyön kautta apua tarvitseville.

Pelastusarmeijan joulupataan voi lahjoittaa rahaa, mutta myös muuta lahjatavaraa.

Seinäjoen alueseurakunnan diakoniajohtaja Otto Savolainen ja muita diakoniatyöntekijöitä nähdään myös joulupadalla ”patavahteina”. Savolainen näkee joulupatakeräyksessä mukana olemisen "hyvän ketjuun" liittymisenä. Patakeräys toteuttaa kristillisestä ihmiskäsityksestä nousevaa ajatusta ja toimintatapaa: "Tee itsellesi, niin kuin toivoisit sinulle tehtävän." 

- Kuka tahansa meistä voisi olla siinä tilanteessa, että tarvitsee lähimmäisen tukea ja apua, lisää Otto Savolainen. - Diakoniatyö iloitsee mahdollisuudesta olla mukana toteuttamassa tämän vuoden joulupatakeräystä ja ottaa kiitoksella vastaan keräyksestä saadun tuoton, Savolainen toteaa.


Järjestäjä

Pelastusarmeija

Katso myös

ke 24.1. klo 10.30

Muu tila

Varaus (Keskiviikkoateria)

Keskiviikkoateria on yhteinen keittiö toiminnan hengessä toteutettu diakoninen ateriahetki seurakuntakeskuksessa. Aterian hinta on 5€ / aikuinen.
ke 24.1. klo 17.30

Hyllykallion seurakuntakoti

Uuden vuoden uumoilut diakoniatyön vapaaehtoisille

Ilta on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat tai ovat kiinnostuneet toimimaan diakonian vapaaehtoisina.
to 25.1. klo 11.30

Lankarin leirikeskus

Olopäivä

Kansalaisopiston tarjonnasta ikäihmisille on kertomassa Kirsi Tammivaara.