Ranskalaisen musiikin konsertti

la 20.1. kello 18.00

Ranskalaisen musiikin konsertti Seinäjoen seurakuntakeskus

Seurakuntasali

Esiintymässä ovat Terttu Iso-Oja, sopraano, Petteri Loukio, tenori ja Kirill Kozlovski, piano. Sisäänpääsy on 10 €. Järjestäjänä toimii Seinäjoen Suomi-Ranska -seura ry.

Konsertissa kuullaan 1800- ja 1900-lukujen keskeistä laulumusiikkia, mm. Clauden Debussyn laulusarja Ariettes Oubliées ja Francis Poulecin Benalités-sarja. Lisäksi kuullaan duettoja ja ooppera-aarioita.

Sopraano Terttu Iso-Oja on Seinäjoella asuva laulaja, joka esiintyy aktiivisesti ympäri Suomea erilaisissa laulajan tehtävissä ja opettaa klassista laulua Etelä-Pohjanmaan alueella. Tenori Petteri Loukio opiskelee laulua Tampereen Musiikki-akatemiassa. Häntä on kuultu mm. Mannerheim-oopperassa ja Satu Sammosta -musikaalissa. Pianisti Kirill Kozlovski on valkovenäläissyntyinen taiteilija, jonka erikoisosaamista ovat kamarimusiikki ja liedpianismi. Hän toimii Sibelius-Akatemiassa tuntiopettajana.

Kuvateksti: Sopraano Terttu Iso-Oja laulaa ranskalaisia lauluja Suomi-Ranska –seuran järjestämässä konsertissa


Järjestäjä

Seinäjoen Suomi-Ranska -seura ry

Katso myös

su 25.3. klo 17.00

Seinäjoen seurakuntakeskus , yläsali

Sanan äärellä

Kansanlähetyksen Sanan äärellä -tilaisuus
ti 27.3. klo 19.00

Ylistaron kirkko

Hiljaisen viikon iltamusiikki

Marit ja Mikot sekä Ilkan miehet laulavat hengellistä kuoromusiikkia.
ke 28.3. klo 19.00

Törnävän kirkko

Laivaston saksofonikvartetin konsertti

Osana Laivaston soittokunnan kamarimusiikkiviikkoa soittokunnan saksofonikvartetti konsertoi keskiviikkona 28.3. kello 19 Törnävän kirkossa.