Yhdessä sanoin ja sävelin

to 25.1. kello 18.30

Seinäjoen seurakuntakeskus

Alasali

Yhdessä sanoin ja sävelin -illat jatkuvat kevätkaudella 25.1. alkaen. Illan teemana on ”Jerusalemin takia en voi vaieta” (Jes. 62:1b). Aiheesta puhuu Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen.

Jerusalemin takia en voi vaieta (Jes. 62:1b)

Israelin pääkaupunki Jerusalem on kolmen uskonnon pyhä kaupunki: juutalaisuuden, kristinuskon ja islamin. Sen hallintaoikeudesta on kiistelty ja taisteltu läpi historian. Viimeisin kansainvälinen eripura Jerusalemin suhteen nousi Yhdysvaltain tunnustaessa Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi 6.12.2017. Samana päivänä, kun Suomi täytti 100 vuotta.

Mikä on totuus juutalaisten historiallisesta ja Raamatullisesta yhteydestä Jerusalemiin? Millä tavalla Jerusalem on ollut ja tulee olemaan keskeisessä asemassa Jumalan toteuttaessa pelastavia tekojaan ja oikeudenmukaisia tuomioitaan? Onko nykypäivien tilanne kerrottu jo ennakkoon Raamatun ilmoituksessa? Tule kuuntelemaan historiasta ja Raamatusta nousevia näkökulmia!

Ilta päättyy esirukoushetkeen ja tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Mukana Raili Kaataja ja Pirjo Rautio sekä muita rukoustiimiläisiä. Tilaisuutta ennen on kahvitarjoilu. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan!


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Kansan Raamattuseura

Katso myös

su 15.7. klo 17.00

Karhinkatu 2 C 9, Jouppi

ti 17.7. klo 18.00

Kampusranta

Herättäjäjuhlilta paluuseurat

Herättäjäjuhlilta paluuseurat jokirannassa, Kampusranta. Sateen sattuessa Kampustalo, Seinäjoki-sali.
ke 18.7. klo 11.00 -11.30

Lakeuden Risti

Lounasmusiikki-konsertti

Lounasmusiikkia Lakeuden Ristissä. Tule vaikka eväiden kanssa!