Talvipoika-18 leiri 1.-6. lk. pojille Honkiniemessä

pe 9.2. kello 17.00 - su 11.2. kello 12.00

Talvipoika-18 leiri 1.-6. lk. pojille Honkiniemessä Honkiniemen leiri- ja kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Talvipoika-18 kutsuu poikia ottamaan talvi haltuun talvisissa hommissa Honkiniemessä.

Leirille kutsutaan 1.-6.-luokkalaisia poikia. Leirillä on ohjelmassa monenlaista tekemistä ja touhua Honkinimen maastossa sekä toki myös sisätiloissa. Leikki, peli, iltaohjelma, sauna ja hiljentyminen; niistä on perinteinen leiriohjelma tehty. Leirin hinta on 34 € ja siihen kuuluu koko leirihomma aina kuljetuksista lähtien.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiriä. Mikäli herää mielenkiinto, niin lähde ihmeessä mukaan. Ja jos herää kysymyksiä leiriin liittyen, niin ole yhteyksissä.


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen alueseurakunta
Nuoret
Seinäjoki

Katso myös

ke 12.9. klo 17.00 -18.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Kirkkomuskari

Kirkkomuskari on maksuton musiikkihetki koko perheelle. Muskari avoin koko seurakunnan 3–6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Muskarissa lauletaan ja musisoidaan yhdessä noin joka toinen keskiviikko klo 17–18. Kirkkomuskari kokoontuu Seinäjoen seurakuntakeskuksen alasalissa.
ke 26.9. klo 17.00 -18.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Kirkkomuskari

Kirkkomuskari on maksuton musiikkihetki koko perheelle. Muskari avoin koko seurakunnan 3–6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Muskarissa lauletaan ja musisoidaan yhdessä joka toinen keskiviikko klo 17–18. Kirkkomuskari kokoontuu Seinäjoen seurakuntakeskuksen alasalissa.