Sovintoon elämän kanssa -päivä

la 10.2. kello 10.00 - kello 16.30

Sovintoon elämän kanssa -päivä Ylistaron seurakuntatalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Sovintoon elämän kanssa -sielunhoitopäivä

Sielunhoitopäivässä pohditaan, miten menneisyyden ihmiset ja tapahtumat ovat vaikuttaneet siihen, mitä meistä tuli. Menneisyys on toisille voimavara, toisille taakka. Menneisyyttä ei saa olemattomaksi, mutta sen kanssa voi tehdä sovinnon. Heikkoudesta voi tulla voima ja kivusta elämän resurssi. Menneet kokemukset vaikuttavat mielialaan, elinvoimaan, selviytymiskykyyn, ihmissuhteisiin, minäkuvaan ja suhteeseen omaan itseen. Mitkä ovat olleet selviytymiskeinomme pettymyksissä ja kriiseissä? Mitä ne ovat vaikuttaneet omaan ja muitten elämään? Miten päästä elämään sellaista elämää, jollaiseksi se on alun perin tarkoitettu?

Luennoitsijana sielunhoitopäivässä on sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti Saara Kinnunen, joka on toiminut perheneuvojana Vaasan seurakuntayhtymän perheasian neuvottelukeskuksessa. Hän on myös kirjoittanut monia perhettä, kasvatusta ja ihmissuhteita käsitteleviä kirjoja, joista Sovintoon elämän kanssa myötäilee sielunhoitopäivän teemoja. Kinnusen kirja Isän kaipuu valittiin vuoden 2016 kristilliseksi kirjaksi.

Päivässä ovat mukana myös vapaaehtoinen julistustyöntekijä Sinikka Lammi ja aluejohtaja, pastori Lasse Pesu. Lisäksi päivässä on laaja kristillisten kirjojen myyntipöytä sekä vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston työn hyväksi.

Päivän ohjelma:
10.00 Ihmisen kolme peruskaipuuta
Saara Kinnunen
11.30 Lounas
12.30 Selviytymiskeinot elämän pettymyksissä
Saara Kinnunen
14.00 Kahvi
14.30 Sovintoon elämän kanssa - uutta luovan Jumalan kohtaaminen
Saara Kinnunen
16.00 Päivä päättyy

Omakustanteinen lounas ja kahvi, ruokailun takia ilmoittautuminen to 1.2. mennessä srk-toimistolle, netin kautta ilmoittautua voi su 4.2. asti. Ruokailun hinta 10 €.


Järjestäjä

Ylistaron kappeliseurakunta

Katso myös

ke 19.9. klo 10.00

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Peräseinäjoen kirkkokuoron avoimet harjoitukset

Keskiviikkona 19.9. vietetään valtakunnallista kirkkomusiikin päivää. Peräseinäjoella pääsee silloin seuraamaan useammankin kuoron avoimia harjoituksia.
ke 19.9. klo 10.30

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Kaverikeskiviikko

Kaverikeskiviikko
ke 19.9. klo 11.00 -14.00

Hyllykamari

Keskiviikkokahvit

Hyllykamari auki. Tervetuloa rupattelemaan, lukemaan lehtiä, oleskelemaan ja nauttimaan päiväkahvit.