Käsityöpaja

ke 14.2. kello 12.00 - kello 15.00

Käsityöpaja Café Kismus

Käsityöpaja on avoin ihan kaikille, tule oppimaan uutta tai tule tekemään omaa käsityötäsi hyvään seuraan. Paja kokoontuu joka kuun 2. keskiviikko.

Ystävänpäivänä pajassa on aiheena tennariin mahtuva villasukka. Ota mukaasi kahta väriä Nalle-lankaa ja sopivat puikot käsialasi mukaan. Varaa itsellesi myös termarikahvit mukaan ja pientä välipalaa.

Pajassa jokainen valmistaa omaan tahtiinsa käsityön omista tarvikkeistaan itselleen, mutta halutessaan työn voi lahjoittaa myös Lähetyssoppeen myyntiin Lähetystyön hyväksi.

Pajaan on hyvä tulla klo 12, sillä silloin pajan ohjaaja kertoo teemana olevasta käsityöstä, mutta pajasta voi lähteä oman aikataulunsa mukaan. Varsinaisesti paja päättyy klo 15.

Pajassa käy piipahtajia ja niitä jota ovat läsnä koko ajan. Tule mukaan jos innostuit!! Paja on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua.


Lähetyssihteeri
Seinäjoen alueseurakunta
Lähetys
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki

Katso myös

su 23.9. klo 11.30 -14.00

Café Kismus

Hävikkiruokabrunssi Kismuksella, ilmainen

Sunnuntaina 23. syyskuuta nautitaan ensimmäinen laatuaan oleva hävikkiruokabrunssi Kismuksessa!
ke 10.10. klo 12.00 -15.00

Café Kismus

Käsityöpaja

Käsityöpajassa opit uuden käsityötaidon joka kerta niin halutessasi. Ota lokakuun pajaan mukaasi nro 3. virkkuukoukku ja kahta väriä puuvilla lankaa ja varaa itsellesi termarikaffit mukaan evääksi. Voit tulla myös tekemään omaa keskeneräistä käsityötäsi hyvään seuraan. Pajaan ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa