Evankeliset kesäjuhlat Seinäjoella

pe 8.6. kello 17.00 - su 10.6. kello 16.00

Evankeliset kesäjuhlat Seinäjoella Lakeuden Risti, Seinäjoen seurakuntakeskus

Evankelinen lähetysyhdistys ELY ry täyttää tänä vuonna pyöreät 10 vuotta. Täyskymppiä juhlitaan tulevana kesänä Evankelisilla kesäjuhlilla Seinäjoella 8.–10.6.2018. Juhlien teemana on ”Armo kuljettaa” ja juhlapaikkana toimii Lakeuden Risti, seurakuntakeskus ja sisäpiha.

Viikonlopun aikana juhlissa puhuvat mm. piispa Simo Peura, Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki, E-P:n Perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Eija Harmanen, ELY:n pääsihteeri Antero Rasilainen, Viron kirkon piispa Joel Luhamets, eläkkeellä oleva Nepalin lähetti Kirsti Kirjavainen, opettaja Mika Viitanen Hyvinkäältä, rovasti Sakari Nurmesviita Jämsästä sekä perheterapeutti ja kirjailija Saara Kinnunen. Mukana on lisäksi ELY:n sekä Seinäjoen seurakunnan työntekijöitä.

Musiikkia viikonloppuun tarjoaa Pop Up Gospel -kuoro, Liekit-kuoro, Seinäjärven kuoro, Lakeuden Ristin kamarikuoro, ryhmä Solina-kuorolaisia sekä kanttori Maria Väinölän urkukonsertti.

Tapahtuma-alueella Lakeuden Ristin ja seurakuntakeskuksen ympäristössä on tilaisuuksien lisäksi tarjolla oheisohjelmaa, muun muassa ELYn ja seurakunnan lähetysnäyttelyt, mahdollisuus käydä Lakeuden Ristin tornissa sekä ElyCafe sisäpihan terassilla. Lapsille on juhlilla omaa ohjelmaa.

Juhlat syntyvät talkoolaisten avulla. Jos olet kiinnostunut tulemaan talkootöihin kesäjuhliin, ota yhteyttä Ystävän tuvan diakoni Johanna Piuholaan puh. 050 370 9945.

Seinäjoella ja sen ympäristössä järjestetään useita kesätapahtumia ja sen vuoksi on hyvä olla ajoissa majoitusvarausten kanssa. Etelä-Pohjanmaan Matkailun internetsivuilla on listattuna kaikki majoitusmahdollisuudet Seinäjoella. Sieltä löytyy niin hotellien kuin leirintäalueidenkin yhteystiedot. Osoite on www.epmatkailu.fi/majoitus. Cumulus City Seinäjoki (Kauppakatu 10) tarjoaa -15 % alennuksen päivän majoitushinnasta. Alehintaisen varauksen voi tehdä viimeistään 23.4.2018 osoitteessa www.booking.restelhotel.fi tunnuksella ”ELYKESA2018”, joka syötetään ”Käytän tuotetunnusta”-kenttään.

Evankelisten kesäjuhlien järjestäjinä toimivat yhteistyössä ELY ry ja Seinäjoen seurakunta.

Lisätiedot: ELY:n Pohjanmaan alueen aluesihteeri Satu Kivisaari, puh. 050 563 6079, satu.kivisaari@evankeliset.net

Lahjoita arpavoittoja

Kesäjuhlilla myydään arpoja ja nyt olisi aika lahjoittaa arpavoittoja. Arpavoittoja ottaa vastaan kirkkoherranvirastossa Eila Kujala (ma-to klo 9-15) ja Ystävän tuvalla Piuholan Johanna. Kiitos avustasi!


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Katso myös

su 6.5. klo 17.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Kohtaamispaikkamessu

Messu Seinäjoen seurakuntakeskuksessa, tervetuloa!
su 13.5. klo 17.00

Seinäjoen seurakuntakeskus , yläsali

Sanan äärellä

Tervetuloa seurakuntakeskuksessa järjestettävään tilaisuuteen.
su 20.5. klo 17.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Kohtaamispaikka

Tervetuloa kohtaamispaikkaan.