Hetkessä-konsertti

la 7.7. kello 16.00

Hetkessä-konsertti Peräseinäjoen seurakuntatalo

Esiintymässä kolmen lahjakkaan nuoren Trio Aava.

Trio Aava on kolmen, Tampereen ammattikorkeakoulussa opiskelevan muusikon muodostama yhtye. Huilisti Johanna Kröger, sellisti Vertti Viitasaari ja pianisti Päivi Paananen tapasivat syksyllä 2015 ja ovat keväästä 2016 lähtien konsertoineet yhdessä. He ovat saaneet kamarimusiikillista ohjausta useammalta Tampereella vaikuttavista muusikoista, ja ovat osallistuneet triona myös Uusi Helsinki -kvartetin jäsenten pitämälle mestarikurssille.

Trio Aavan Hetkessä-konsertissa kuullaan mm. Philippe Gaubertin impressionistinen pianotrio "Kolme akvarellia" sekä Mark Peteringin sadekauden alkamista Australiassa kuvaava teos "Prelude to kakadu rain". Lisäksi ohjelmassa on tunnelmapaloja Jean Sibeliukselta sekä ja André Jolivetilta sekä tulista lattaripoljentoa Markku Viitasaarelta.

Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.


Järjestäjä

Peräseinäjoen kappeliseurakunta

Katso myös

ke 19.9. klo 10.00

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Peräseinäjoen kirkkokuoron avoimet harjoitukset

Keskiviikkona 19.9. vietetään valtakunnallista kirkkomusiikin päivää. Peräseinäjoella pääsee silloin seuraamaan useammankin kuoron avoimia harjoituksia.
ke 19.9. klo 10.15

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Perhemusiikkikerho

Aikuisen ja lapsen yhteinen muskarihetki
ke 19.9. klo 12.00 -14.00

Hyllykallion Prisma, MInimani ja Päivölän Citymarket

Kuorovierailuja kauppakeskuksissa

Keskiviikkona 19.9. vietetään valtakunnallista kirkkomusiikin päivää. Sen kunniaksi Nurmon kirkkokuoro ja Lakeuden Ristin kuoro vierailevat kauppakeskuksissa ilahduttamassa kanssaihmisiä.