Keskiviikon iltamessu

ke 8.8. kello 17.30

Lakeuden Risti

Tule hiljentymään illan ehtoollishetkeen!

Liturgi: Launiala Laura, kanttori: Maarja Korts


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Vs. seurakuntapastori
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Katso myös

su 21.10. klo 10.00

Lakeuden Risti

Messu, Herättäjä-Yhdistyksen kirkkopyhä

Pyhäpäivä: Uskonpuhdistuksen muistopäivä, aihe: Uskon perustus
ti 23.10. klo 18.00

Lakeuden Risti

Ekumeeninen ja Kansainvälinen Iltakirkko

Vastuuviikon ekumeeninen kirkkoilta. Järj. ryhmä kristittyjä Seinäjoen kristillisistä seurakunnista. Kirkon jälkeen iltakahvit ja -tee kirkkosalissa. Ecumenical and international evening prayer in Finnish and in English.
Iltakirkon toteuttajina on kristittyjä eri seurakunnista. Musiikissa Jaakko ja Maria Laakso, piano ja laulu. Minun tarinani -haastattelu: Hope Nwosu, nigerialainen kahden lapsen yksinhuoltajaäiti


Ekumeeninen vastuuviikko on kirkkojen ja kristillisten järjestöjen yhteinen ihmisoikeuskampanja. Tänä vuonna Vastuuviikko pureutuu naisiin ja tyttöihin kohdistuvaan syrjintään ja väkivaltaan kuten viime vuonnakin eli teema on kahtena vuotena sama.
Omalla äänellä -kampanja kulminoituu 21.-28.10.2018, , jolloin seurakunnat ympäri Suomen järjestävät Vastuuviikon tilaisuuksia.
su 28.10. klo 10.00

Lakeuden Risti

Rippikoulun aloitusmessu

Pyhäpäivä, 23. sunnuntai helluntaista, aihe: Antakaa toisillenne anteeksi

Rippikoulujen aloitusmessut järjestetään tänään kaikissa Seinäjoen kirkoissa.

Kaikkien rippikouluun ilmoittautuneiden rippikouluvuosi alkaa yhteisellä rippikoulun aloitusmessulla sunnuntaina 28.10.2018. Koko perheelle tarkoitetut messut järjestetään Ylistaron kirkossa ja Lakeuden Ristissä klo 10, Nurmon kirkossa klo 15 ja Peräseinäjoen kirkossa klo 10. Messun päätyttyä kirkossa on vielä pieni infotilaisuus rippikoulun käytänteisiin liittyen.