Gospel-konsertti, Johanna Försti

ke 10.10. kello 19.00

Gospel-konsertti, Johanna Försti Lakeuden Risti

Johanna Försti tuo kirkkohin tunnelmaa. Gospelin lisäksi konsertissa on luvassa sanomaa sisältäviä pop-hittejä.

Yksi Suomen monipuolisimmista ja taitavimmista laulajista, Johanna Försti, saapuu kirkkokonserttikiertueellaan Seinäjoelle. Försti tunnetaan mm. Jo Stancesta ja Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin solistin tehtävistä.

Konsertissa kuullaan perinteisen gospelin lisäksi nykypäivän populaarimusiikkia. Johanna on valinnut kappaleet siten, että niiden sisällössä on sanomaa, jonka hän haluaa tuoda esille tässä tapahtumassa.

"Gospelmusiikki on kiinnostanut minua aina. Jo ennen kun aloin nuorena laulaa, se on ollut minulle yksi innoittavimmista musiikillisista tyylilajeista. Useiden tykkäämieni pop-hittikappaleiden sanoma ja teksti voidaan myös ymmärtää hengellisesti. Halusin tehdä konsertin, jossa voin käsitellä näitä hittejä, sekoittaa joukkoon old school -gospelia." Johanna kertoo.

Johannan taustalla soittavassa triossa vaikuttavat Hammond-urkuri Mikko Helevä, basisti Ville Herrala ja Perkussionisti Abdissa ”Mamba” Assefa.

Konserttien kesto noin 1 h 15 min, ei väliaikaa. Konsertit alkavat klo 19. Liput 20€ / 24 € osoitteesta tiketti.fi.


Järjestäjä

PROGRAM FINLAND OY

Katso myös

ke 19.9. klo 17.30

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Peräseinäjoen Gospelkuoron avoimet harjoitukset

Keskiviikkona 19.9. vietetään valtakunnallista kirkkomusiikin päivää. Peräseinäjoella pääsee silloin seuraamaan useammankin kuoron avoimia harjoituksia.
su 23.9. klo 17.00

Hyllykallion seurakuntakoti

Nurmon puhallinorkesterin ja Veteraanien köörin yhteiskonsertti

Konserttiin on vapaa pääsy. Kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha.
ma 24.9. klo 18.00 -19.00

Uimahalli-urheilutalon jumppasali, Kirkkokatu 15

Gospel-lattarit

Syksy tuo usein mukanaan uusia kuvioita, niin myös Gospel-lattareihin: kuitenkin vain askelsarjoihin, sillä tunnit jatkuvat syyskuussa tutussa paikassa tuttuun aikaan.