Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksien juontajakoulutus

su 14.10. kello 17.00 - kello 19.00

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksien juontajakoulutus Nurmon kirkko

Lähtisitkö mukaan työpariksi ja juontamaan Kauneimpia joululauluja seurakuntaasi? Tule parin tunnin info- ja laulu-/koulutushetkeen Nurmon kirkkoon. Kouluttajana on Suomen Lähetysseurasta pastori Suvimarja Rannakari-Norjanen. Lauletaan joululauluja ja opitaan yhdessä!

Joululaulutilaisuuksissa tarvitaan juontajia ja juontaminen on mukava tehtävä myös seurakuntalaiselle. Voisitko ajatella, että juontaisit tilaisuuden yhdessä seurakunnan työntekijän kanssa? Tai sitten itse kokonaan tilaisuuden alusta loppuun saakka?

Seinäjoen seurakunta järjestää yhdessä Suomen Lähetysseuran kanssa Kauneimmat Joululaulut -juontajakoulutuksen, jossa pohditaan yhdessä tapoja, joilla laulutilaisuuksista voidaan kehittää entistäkin parempia. Koulutuksessa kootaan parhaat vinkit onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen.
 
Juontaja on laulutilaisuuksien tunnelman luoja ja tapahtuman sujuvan etenemisen varmistaja. Hänen roolinsa on siis hyvin tärkeä. Monille laulamaan tuleville on myös tärkeää mahdollisuus muistaa joululahjalla niitä, jotka ovat meitä heikommassa asemassa. Yhtenä koulutuksen teemana on siksi kertoa tämän vuoden keräyskohteesta ja niistä tavoista, joilla tuota kohdetta voidaan luontevasti pitää esillä laulutilaisuuksissa.
 
Koulutus järjestetään sunnuntaina 14.10. klo 17 Nurmon kirkossa. Koulutus on ilmainen eikä tarvitse ilmoittautua, kunhan tulet!
 


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta, Peräseinäjoen kappeliseurakunta, Seinäjoen alueseurakunta, Seinäjoen seurakunta, Ylistaron kappeliseurakunta

Lähetyssihteeri
Seinäjoen alueseurakunta
Lähetys
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki
Lähetys- ja vapaaehtoistyön sihteeri
Nurmon kappeliseurakunta
Lähetys
Opintie 1
60510 Hyllykallio
Lähetyssihteeri, monikulttuurisuustyön sihteeri
Seinäjoen seurakunta Ylistaron kappeliseurakunta
Lähetys
Markinsalontie 2 B
61400 Ylistaro
Vs. lähetyssihteeri
Peräseinäjoen kappeliseurakunta
Lähetys
Kirkkotie 2
61100 Peräseinäjoki

Minna Ahon sijainen 31.12.2018 saakka.

Katso myös

pe 16.11.2018 klo 10.00 - su 18.11.2018 klo 23.59

Lakeuden Risti, Seinäjoen seurakuntakeskus

Vanhan musiikin tapahtuma

Tapahtuma järjestetään Seinäjoella 16.-18.11.2018. Teemana on "Valon ja varjon maassa". Konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelmat ja seminaari 10 €, tapahtumapassi ovelta 40 €.
su 18.11. klo 10.00

Nurmon kirkko

Sanajumalanpalvelus

Valvomisen sunnuntai, aihe: Valvokaa!

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä

Suomen evankelisluterilaisessa kirkossa toimitetaan 18.11.2018 seurakuntavaalit. Seinäjoen seurakunnassa valitaan kirkkovaltuustoon 39 jäsentä. Seurakunta on jaettu äänestysalueisiin, joista kussakin on varsinaisena vaalipäivänä yksi äänestyspaikka. Jokaiselle äänioikeutetulle on puolestaan postitettu vaalikirje, jossa on tieto hänen varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikastaan.