Naisten aamiainen

la 20.10. kello 10.00

Naisten aamiainen Hyllykallion seurakuntakoti

Vieraaksi saapuu Kansan Raamattuseuran pastori Aino Vesti aiheenaan ”Pelon talosta rakkauden taloon”.

Voiko pelko olla suojaava tunne? Mikä on turhaa pelkoa? Pelko orjuuttaa meitä, estää luovuutta, iloa, läheisyyttä. Miten vapautua pelottomaan tilaan, löytää tie yhteyteen, läsnäoloon, iloon, rakakuden taloon? Hyllykallion seurakuntakodin naisten aamukahveilla pastori Aino Vesti (Kansan Raamattuseurasta) johdattelee teemaan "Pelon talosta rakkauden taloon" pidetyn papin ja suositun yliopisto-opettajan Henri J. M. Nouwenin kirjan pohjalta.

HENRI J. M. NOUWEN (1932-1996) oli hollantilainen katolinen pappi ja yliopistonopettaja, joka asui viimeiset vuotensa Toronton lähellä kehitysvammaisten yhteisössä. Laajasta tuotannosta on suomennettu mm. Erämaasta puutarhaan (1986), Läpi pimeän yön (1997) ja Tuhlaajapojan paluu; uud. Kotiinpaluu (2004).

Henri J. M. Nouwen oli pidetty pappi, yliopistonopettaja, sielunhoitaja ja kirjailija, joka kertoi teoksissaan avoimesti ja rehellisesti omista henkilökohtaisista haavoistaan ja taisteluistaan. Monet ovat löytäneet hänen kirjoistaan enemmän kuin ovat osanneet etsiäkään. Sydämen levollisuudesta on pieni antologia, johon on koottu Nouwenin hengellisesti hoitavia ajatuksia hänen keskeisistä teoksistaan. Antologian teemoja ovat oman sisäisen rukoustavan etsiminen ja kutsumuksen seuraaminen, luottamus, kiitollisuus ja vieraanvaraisuuden voima - sekä Jumalan rakkaus, joka kutsuu palaamaan "kaukaisesta maasta" kotiin. Sydämen levollisuudesta avaa lukijalleen Nouwenin lämmintä ja ajatonta viisautta.

 

Tarjoilu 5 €.


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta

Katso myös

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä

Suomen evankelisluterilaisessa kirkossa toimitetaan 18.11.2018 seurakuntavaalit. Seinäjoen seurakunnassa valitaan kirkkovaltuustoon 39 jäsentä. Seurakunta on jaettu äänestysalueisiin, joista kussakin on varsinaisena vaalipäivänä yksi äänestyspaikka. Jokaiselle äänioikeutetulle on puolestaan postitettu vaalikirje, jossa on tieto hänen varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikastaan.
ma 19.11. klo 14.00 -16.00

Hyllykamari

Naisten kamari

Tervetuloa parittomien viikkojen maanantaisin Hyllykallion seurakuntakodille naisten kamariin.
ti 20.11. klo 10.00 -14.00

Hyllykamari

Käsityökamari

Tervetuloa mukavaan seuraan Hyllykamarille tekemään käsitöitä, askartelemaan ja näpertelemään!