Konsertti: Ilkanmiehet & Marit ja Mikot

pe 26.10. kello 19.00

Konsertti: Ilkanmiehet & Marit ja Mikot Nurmon kirkko

Ilmajokiset kuorot Ilkanmiehet sekä Marit ja Mikot konsertoivat Nurmon kirkossa. Kuorot esittävät hengellistä musiikkia erikseen ja yhdessä.

Marit ja Mikot on musiikkineuvos Lasse Lintalan (1935–2009) vuonna 1965 perustama viihdekuoro. Kuoroa johtaa dir. mus. Erkki Rajamäki. Kuorossa on tällä hetkellä 28 aktiivista laulajaa. Kuoron ohjelmisto on suurelta osin omaperäistä pohjalaista tuotantoa, jonka taustalta löytyy usein kolmikko Lintala, Rajamäki ja Jussi Asu. Perinteisen viihteellisen ohjelmiston lisäksi kuorolla on ohjelmassa hengellistä musiikkia. Kuoro on julkistanut useita äänitteitä, joista uusin, hengellinen, on nimeltään ”Yli kaiken maan”. 

Mieskuoro Ilkanmiehet on perustettu vuonna 1961. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 38 lauluveljeä Ilmajoelta ja lähiseudulta. Kuoroa johtaa unkarilainen Judit Balint, joka on valmistunut kuoronjohtajaksi ja musiikinopettajaksi Pecsin yliopistosta Unkarista. Kuoron ohjelmiston perusrunko muodostuu perinteisestä mieskuoromusiikista sisältäen sekä hengellistä että viihteellisempää musiikkia. 

Molemmat kuorot ovat konsertoineet ja kilpailleet sekä kotimaassa että ulkomailla. Marit ja Mikot oli luomassa Ilmajoen Musiikkijuhlia, joka on ollut innoittava ja käynnissä pitävä ”moottori” molemmille kuoroille monta vuotta ja kuorot ovat laulaneet Musiikkijuhlien monissa esityksissä. 

Tervetuloa kuuntelemaan kahden ilmajokisen kuoron yhteistyön helmiä! Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelman hinta on 15 €.


Järjestäjä

Nurmon kappeliseurakunta

Katso myös

ti 13.11. klo 10.00 -14.00

Hyllykamari

Käsityökamari

Tervetuloa mukavaan seuraan Hyllykamarille tekemään käsitöitä, askartelemaan ja näpertelemään!
ke 14.11. klo 11.00 -14.00

Hyllykamari

Keskiviikkokahvit

Hyllykamari auki. Tervetuloa rupattelemaan, lukemaan lehtiä, oleskelemaan ja nauttimaan päiväkahvit.
to 15.11. klo 13.00 -15.00

Hyllykamari

Nurmon OmaisOiva-ryhmä

Vieraana Riitta Junell aiheenaan ”Rakentava vuorovaikutus”. Tule kuulemaan omien tunteiden ja tarpeiden merkityksestä.