Sirkus Aikamoinen esittää: Nomadi

pe 26.10. kello 19.00

Sirkus Aikamoinen esittää: Nomadi Peräseinäjoen seurakuntatalo

Sirkus Aikamoinen lähtee kiertueelle syksyllä 2018 sirkustaiteilija Oskar Raskin cyr-rengasteoksella nimeltä Nomadi. Teos nähdään Peräseinäjoen seurakuntatalolla 26.10. klo 19 ja heti seuraavana päivänä 27.10. Seinäjoella Törnävän siunauskappelissa klo 19. Esityksiin on vapaa pääsy.

Nomadi on Oskar Raskin sooloteos, joka kumpuaa ikiaikaisista kysymyksistä – kuka minä olen ja miksi minä olen? Olemmeko alati muuttuvassa maailmassa kaikki oman elämämme nomadeja tai pyhiinvaeltajia, etsien jatkuvasti jotain pysyvää?

Teoksessa pohditaan sirkustaiteen keinoin toisiemme kohtaamista sekä sitä, miten identiteetti luo jotain mihin samaistua, mutta samalla erottaa meitä toisistamme. Esitys vie katsojan näiden asioiden äärellä meditatiiviseen maailmaan, jossa hiljaisuuden rikkoo ainoastaan taitelijan ja hänen sirkusvälineensä, cyr-renkaan, liitto.

Esityksen kesto on noin 30 minuuttia ja se on suunnattu aikuisille – suositusikäraja on 7 vuotta. Teoksen ja kiertueen toteuttamista on tukenut Koneen Säätiö ja Svenska Kulturfonden.

Sirkus Aikamoinen on suomalainen nykysirkusryhmä, joka on perustettu vuonna 2009. Aikamoisen toiminnan keskiössä on rohkea ja ennakkoluuloton sirkuslajien ja -tekniikoiden yhdistäminen sekä kollektiivinen ja tasa-arvoinen työskentely individualismia korostavassa ajassa.

Kuva: Minja Kaukoniemi


Järjestäjä

Peräseinäjoen kappeliseurakunta

Katso myös

ti 13.11. klo 18.00

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Herättäjän seurat

Herättäjän seurat Peräseinäjoella
ke 14.11. klo 12.00 -15.00

Café Kismus , rippikoululuokka

Käsityöpaja

Käsityöpajaan voit tulla oppimaan uutta tai tulla tekemään keskeneräistä käsityötäsi. Marraskuun pajan teemana on karusellisukka.
ke 14.11. klo 18.00

Koulukatu 32 A

Terveydenhuoltoväen ilta

Illassa aiheena rippikoulu- ja nuorisotyö.