Gideon-konsertti "Kanttorit ja pojat"

la 27.10. kello 16.00

Lakeuden Risti

Kanttorit ja pojat -konsertti Lakeuden Ristissä. Konsertin järjestävät Seinäjoen alueseurakunta ja Suomen Gideonit ry.

Kanttori ja pojat -kokoonpano syntyi kanttori Esa Hirven aloitteesta vuosien 2009-2010 tienoilla. Hänellä oli toive vielä kerran elämässään saada koolle hänelle niin tärkeä porukka lohtajalaisia muusikoita, oppilaita ja ystäviä laulamaan ja soittamaan hänen kanssaan Lohtajan kirkossa. Syntyi ajatus "Kanttorit ja pojat" -konsertista. Hän toivoi ainakin diplomilaulaja Hannu Niemelän, Vesa Erkkilän ja sekä poikiensa Tapio ja Tuomo Hirven esiintyvän kanssaan. Konsertti toteutui 17.10.2010 miltei täpötäydelle kirkolle.

"Kanttorit ja pojat" on sittemmin kokoontunut eri kirkkoihin viemään Jumalan armon evankeliumia musiikin keinoin kymmeniä kertoja eri puolille Suomea.

Esa Hirven toive oli myös, että kulloinenkin seurakunta on konsertin osa, eli yleensä seurakunnan kanttori tai kirkkomuusikko on esiintynyt yhdessä kokoonpanon kanssa. Esiintyjäkaartin ydin on ollut kanttori, diplomilaulaja Hannu Niemelä sekä Tapio Hirvi, sello ja Tuomo Hirvi, viulu. Muut esiintyjät ovat vaihdelleet aina tilanteen mukaan.

Kansainvälinen Gideon-järjestö koostuu kristityistä liikemiehistä ja toimihenkilöistä, jotka ovat protestanttisten/evankelisten seurakuntien jäseniä. Sen jäsenet ovat omistautuneet tavoittamaan ihmisiä evankeliumilla jakamalla Jumalan sanaa ja todistamalla yli 190 maassa eri puolilla maailmaa. Järjestö keskittyy levittämään kokonaisia Raamattuja ja Uusia Testamentteja. Niitä painetaan yli 90 kielelle ja jaetaan joko yksittäisille ihmisille tai sijoittamalla ne julkisiin paikkoihin.


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Suomen Gideonit ry

Katso myös

su 24.6.2018 klo 11.00 - ke 15.8.2018 klo 18.00

Lakeuden Risti , Kirkkopiha (srk-keskuksen ja Lakeuden Ristin välinen sisäpiha)

Mission Café avoinna

Kahvittelemaan voi tulla kello 11–18 välisenä aikana 15.8. saakka. Vain juhannusaattona ja -päivänä kahvila on suljettu.
to 26.7. klo 18.00

Ylistaron kirkko

Iltamusiikki

Laura Lammi, laulu, Hanna Petäjä, piano.
su 29.7. klo 18.00 -19.00

Lakeuden Risti

Suvimusiikki-konsertti "Vuodenajat ja elämä"

Suvimusiikkia teemalla "Vuodenajat ja elämä"