Teemu Roivainen & Diandra Flores: Syttyy valot tuhannet -joulukonsertti

to 13.12. kello 19.00

Teemu Roivainen & Diandra Flores: Syttyy valot tuhannet -joulukonsertti Lakeuden Risti

Kaksi tähtien lailla loistavaa laulajaa Diandra & Teemu Roivainen tunnelmoivat lämminhenkisellä Syttyy valot tuhannet -joulukonserttikiertueella.

Syttyy valot tuhannet -joulukonsertissa kuullaan perinteisiä joululauluja, mutta mukana on myös muutamia uudempia sekä jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja. Tunnelmia kuullaan myös Teemun joululevyltä Pohjolan joulu ja Diandran joulualbumilta Kerran joulukuun aikaan.

- Joulukonserttien tunnelma on aina aivan ainutlaatuinen, varsinkin kirkoissa. Minulle tärkeimmät joululaulut ovat hyvin perinteiset, varmasti koko kansan suosikit, Varpunen jouluaamuna ja Sylvian joululaulu, miettii Teemu. - Joulu on ainut juhla, minkä haluan aina pyhittää läheisille ja perheelle. Se on tärkein ja rakkain aika vuodesta. Lapsuudesta muistan joulun tunnelman, ruoat ja perheen kanssa olon. Niitä vaalin itsekin nyt aikuisena.

- Joulu on minulle ihan parasta aikaa ja joululaulut ovat minulle erityisen tärkeitä. Rakastan tehdä joulukonsertteja, niissä on aina ihan omanlaisensa tunnelma. Ihmiset tulevat rauhoittumaan, pohtii Diandra. - Konsertti pitää sisällään vanhempia, rakastettuja jouluklassikoita, ja tosiaan siellä kuullaan myös muutama uudempi joululaulu. Voi hyvin olla, että itse tartun myös viuluun.

Konsertissa kuullaan perinteisiä, meille kaikille rakkaita joululauluja, mutta mukana on myös muutamia uudempia lauluja sekä jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja.

Kesto: n. 1 h 15 min.

Pääsylippu 30 € osoitteesta www.ticketmaster.fi / www.lippu.fi / R-kioskit ja ovelta tuntia ennen, mikäli ei loppuunmyyty.

Järjestää MagnumLive.


Järjestäjä

MagnumLive

Katso myös

su 24.2. klo 12.00

Hyvän Paimenen kappeli, Kalevankatu 3, 2. krs., Seinäjoki

Messu

Messu Hyvän Paimenen kappelissa. Järj. Sley.
su 24.2. klo 17.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Kohtaamispaikka

Kansanlähetyksen Kohtaamispaikka. Aihe "Tuskan keskellä".
ti 12.3. klo 17.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Eilan veisuut

Eilan veisuut seurakuntakeskuksen kerhohuone 3:ssa.