Mahdollisuus muutokseen -mediamission logo

Mediamissio maaliskuussa Pohjanmaalla

Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio sytyttää seurakuntia ja levittää evankeliumin sanomaa tämän päivän Suomessa. Seinäjoen seurakunta on mukana järjestämässä missiota Pohjanmaalla maaliskuussa 2018.

IRR-TV:n ja paikallisten seurakuntien yhdessä järjestämässä Mahdollisuus Muutokseen -mediamissiossa keskitytään kristinuskon ydinsanomaan: Jumalan armoon ja sovitukseen. Missiossa nostetaan esiin mielenkiintoisia ja koskettavia tositarinoita ihmisistä, joiden elämässä on tapahtunut merkittävä käänne parempaan. Muutoskertomukset todistavat helposti lähestyttävällä tavalla elävästä Jumalasta.

Kampanjan sanoma saavuttaa eri medioiden kautta 90 % kohdealueen väestöstä. Elämäsi Mahdollisuus -kirja, televisio, sanomalehdet, ulkomainonta, internet ja sosiaalinen media välittävät mission sanomaa Jumalan aikaansaamasta muutoksesta. Mahdollisuus Muutokseen -mission keskiössä on muutoskertomuksia sisältävä Elämäsi Mahdollisuus -kirja, joka jaetaan kampanja-alueen kotitalouksiin. Muutoskertomuksista on myös tehty lyhytohjelmia ja haastatteluja, jotka löytyvät mission nettisivuilta ja kootusti YouTubesta.

Medianäkyvyyden lisäksi kampanjassa mukana olevat seurakunnat järjestävät tavoittavia erityistapahtumia kampanjan aikana. Missiosanoman koskettaneille ihmisille tarjotaan mahdollisuutta henkilökohtaiseen keskusteluun. Päivystävä puhelin palvelee klo 8-23, johon voi soittaa ja kertoa halustaan henkilökohtaiseen tapaamiseen. Tapaamistoiveen voi tehdä myös netissä ja tekstiviestillä. Seurakuntalaisista valitut koulutetut kontaktihenkilöt ovat valmiita keskustelemaan ihmisten kanssa ja toimimaan rinnalla kulkijoina.

Mahdollisuus Muutokseen -mediamission omat internetsivut löytyvät osoitteesta www.mahdollisuus.fi.

Kuusi missiota

Syksyllä 2011 Helsingin seudulla toteutettiin Mahdollisuus Muutokseen -kaupunkimissio. Sen jälkeen missioita on järjestetty Varsinais-Suomessa (2013), Kanta- ja Päijät-Hämeessä (2014), Satakunnassa (2015), Kymenlaaksossa (2016) sekä Pohjois-Karjalassa ja Lohjalla (2016).

Missiossa mukana olleilta seurakunnilta kerätyn palautteen mukaan missio on tuonut paikkakunnalle erityisesti kristittyjen syventynyttä yhteyttä, innostusta ja evankelioimisnäkyä. Se on virkistänyt rukouselämää ja madaltanut kynnystä tavoittaa uusia ihmisiä. Jopa 80 % Pohjois-Karjalan mission vapaaehtoisista kokivat, että missiolla on ollut myönteistä vaikutusta keskusteluissa uskosta osattomien kanssa.

Pohjanmaalla suurmissio

Pohjanmaalla järjestettävä mediamissio toteutetaan laajempana kuin aiemmat Suomen mediamissiot. Missioalue kattaa Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan ja se toteutetaan kaksikielisenä.

Pohjanmaan missiota luotsaa yhdessä IRR-TV:n kanssa paikallisseurakunnat, joista on koottu päätoimikunta. Päätoimikunnassa toimii puheenjohtajana Markku Tuppurainen Seinäjoen helluntaiseurakunnasta ja varapuheenjohtajana Matti Salomäki Lapuan tuomiokirkkoseurakunnasta.

Missiotilaisuudet esitteessä

Mahdollisuus muutokseen -missioon liittyvistä, Seinäjoen seurakunnan järjestämistä tilaisuuksista tiedotetaan seurakunnan kirkollisissa ilmoituksissa Eparissa ja Ilkassa sekä seurakunnan internet-sivuilla (tapahtumakalenterissa ja vieressä olevassa listassa).

Ota yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut Mahdollisuus Muutokseen -missiosta Seinäjoella tai haluat tulla mukaan Seinäjoen seurakunnan toimintaan, ota yhteyttä numeroon 040 688 1540 tai sähköpostiin missio.seinajoki@evl.fi. Numero ja sähköposti ovat toiminnassa 11.3.–6.4.2018 välisenä aikana. Jos haluat olla mukana toteuttamassa missiota, ota yhteyttä seurakuntapastori Ville Järviseen puh. 044 556 7537 tai ville.jarvinen@evl.fi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!