Untamalan kuoro

Untamalan kuoro on perustettu vuonna 1922 ja maamme vanhin körttikuoro. Neliäänisesti laulavassa kuorossa on parisen kymmentä harrastajaa. Olisi mukava saada uusia laulajia riveihin, jotta monikymmenvuotinen perinne säilyisi! Tällä hetkellä ikäjakaumamme on 19–78 vuotta, joten yläastelaisista vanhempaan väkeen ovat kaikki laulutaitoiset tervetulleita koittamaan.

Untamalan kuoro harjoittelee Untamalan yhteistalolla ja Ylistaron seurakuntatalolla kerran viikossa, normaalisti maanantai-iltaisin. Harjoitukset alkavat illalla klo 18.30 tai 19 ja kestävät kerralla noin kaksi tuntia.

Ohjelmisto koostuu Siionin virsistä, wanhan virsikirjan virsistä sekä muista hengellisistä lauluista. Esiinnymme hengellisissä tilaisuuksissa, Herättäjän seuroissa ja jumalanpalveluksissa avustajana. Kuoroa johtaa Maija Laasala.

Untamalan kuorolla on oma blogi, josta löytyy mm. tulevat esiintymiset sekä tärkeimmät yhteystiedot. Halutessaan laulajaksi voit ottaa yhteyttä kuorolaiseen tai johtajaan ja lähteä mukaan!

Seinäjoen seurakunnan kuorot ovat maksuttomia.

Paikka: Ylistaron seurakuntatalolla joka kuukauden kahtena ensimmäisenä maanantaina, muina maanantaina harjoitukset ovat Untamalan yhteistalolla.

Järjestäjä: Ylistaron kappeliseurakunta

Ota yhteyttä: Maija Laasala, 040 730 1161, untamalankuoro@gmail.com