Tutustu kauniisiin kirkkoihimme Google Maps:issa

17.1.2017 15.47

Seinäjoen kirkkojen sisätiloista on otettu panoraamakuvat Google Maps -sovellukseen, ja nyt kirkkoja pääsee ihailemaan myös sisäpuolelta hyvin kattavasti netissä.

Panoraamakuvien ja Google Maps:in ansiosta Seinäjoen kirkoissa voi vierailla nyt virtuaalisesti. Sovelluksen nuolia seuraamalla kuvaa voi käännellä sisällä kirkossa mihin suuntaan tahansa ja ihailla yksityiskohtaisesti alttareita, saarnastuoleja, istuimia, kattokruunuja, maalauksia tai vaikkapa Lakeuden Ristin laattalattiaa ja katon ”aaltoja”.

Myös urkuparville ja lehtereille pääsee virtuaalisesti Lakeuden Ristiä lukuun ottamatta.

Kirjoita osoitteessa https://www.google.fi/maps hakukenttään haluamasi kirkon nimi (jos saman kirkon nimiä listautuu useampia, valitse se, missä on myös kadunnimi). Palvelun haettua karttasivun panoraamakuvat näkyvät sivulla alhaalla vasemmalla. Valitse ulkokuva tai sisäkuva ja käy sisään! Halutessasi vaihtaa kerrosta sisällä kirkossa, valitse oikealta alhaalta kompassin vierestä numero 1 tai 2.

Panoraamakierroksia voi toki tehdä myös Seinäjoen seurakunnan nettisivujen kautta. Etsi haluamasi kirkko täältä http://www.seinajoenseurakunta.fi/kirkot-ja-kappelit. Joillakin sivuilla: vieritä hieman alaspäin Google Maps -kuvan kohtaan.

« Uutislistaukseen