Kampraatti konsertoi Nurmon kirkossa

12.2.2018 12.13

Kampraatti-kuoro Ilmajoelta konsertoi Nurmon kirkossa sunnuntaina 18.2. kello 18. Kuoroa johtaa Arto Risku, puheen pitää Tapio Hirvilammi.

Kampraattikuoro on perustettu 1979. Kuoron on perustanut ja sitä johtaa Ilmajoen musiikkiopiston eläkkeellä oleva rehtori, diplomilaulaja Arto Risku. Kampraatin kotipaikka on Ilmajoki, mutta laulajia on myös Jalasjärveltä, Kauhajoelta, Kurikasta ja Seinäjoelta, yhteensä noin 35.

Kampraatilla on hyvin monipuolinen ohjelmisto, joka sisältää klassista ja uutta kuoromusiikkia, kirkkomusiikkiteoksia, joululauluja, tangoja, elokuvasävelmiä, kansanlauluja sekä operetti- ja oopperasävellyksiä. Osassa teoksista on pianosäestys, jolloin säestäjänä toimii Ilmajoen musiikkiopiston pianonsoiton opettaja Liisa Metsä-Ketelä. Useat kuoron esittämistä kappaleista on sovittanut kuoron johtaja Arto Risku.

Kuoro on ottanut osaa moniin kuorokilpailuihin Suomessa ja Euroopassa. Kampraatti onkin saavuttanut korkean kansainvälisen tason luokituksen. Äänitteitä kuorolla on seisemän.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma on maksullinen.

« Uutislistaukseen