Lisävirsimaraton Seinäjoella

16.4.2018 12.25

Virsikirjat rivissä

Nyt on hieno tilaisuus päästä laulamaan uusia ja ”vanhoja uusia” virsiä, kun viisivuotinen virsimaratonurakka Seinäjoen seurakunnassa päättyy.

Sunnuntaina 22.4. seurakunnan eri alueilla lauletaan läpi virsikirjan jumalanpalveluslaulut (numerot 720-851) sekä uuden virsikirjan lisävihkon virret, numerot 901-979. Säestäjinä ovat seurakunnan kanttorit sekä heidän apunaan soittotaitoiset seurakuntalaiset. Koko ajan on mukana kuorolaisia avittamassa yhteislaulua, joten yksin ei kenenkään tarvitse laulaa. Nestehukkaa voi torjua nauttimalla laulun lomaan tarjolla olevasta kahvi- ja teetarjoilusta.

Virsimaratonin aikataulut ovat:

  • Nurmo klo 12– Hyllykallion seurakuntakoti
  • Peräseinäjoki klo 11.30–  seurakuntatalo
  • Ylistaro klo 12–, klo 14–15 mukana bändi, seurakuntatalo
  • Seinäjoki klo 12– Lakeuden Risti, klo 14– seurakuntasali

Joka alueella aloitetaan jumalanpalveluslaululla numero 720. Monissa jumalanpalveluslauluissa on tuttu sävel, niitä on tehty eri tilanteisiin mm. kasteeseen, konfirmaatioon, vihkimiseen ja hautaukseen on uusia virsiä.

Ylistarossa lisävihkon virsistä otetaan maistiaisia bändin säestyksellä jo klo 14. Seinäjoella, Peräseinäjoella ja Nurmossa lisävihkon kimppuun (901-) päästään noin klo 17. Virsimaraton jatkuu iltaan saakka, noin kello 21–22 asti.

Tarjolla on siis kahvia ja mehua, mutta pidempään laulavat voivat ottaa mukaan omat eväät. Ylistarossa on myynnissä sämpylöitä.

« Uutislistaukseen