Virsiä ja viiniä – tai vichyä

5.11.2018 12.01

Äärellä-ravintolan ja Seinäjoen seurakunnan yhteisiä After Work -virsiä lauletaan taas 8. marraskuuta kello 19 alkaen. Lisäksi Äärellä-ravintolaan kokoonnutaan laulamaan kauneimpia joululauluja torstaina 13. joulukuuta kello 18.

Seinäjoen seurakunnassa nuorten aikuisten toiminnasta vastaava seurakuntapastori Milla Purosalo-Vandenbroucke ja Äärellä-ravintolan yrittäjä Miia Keski-Nikkola ideoivat yhdessä tänä keväänä aivan uudenlaisen After Work -tapahtuman.
— Virret raikasivat ravintolassa ensimmäisen kerran huhtikuussa. Paikalle saapui huikeat viitisenkymmentä laulajaa tunnelmoimaan duo Eve & Ossin johdolla, muistelee Milla Purosalo-Vandenbroucke.

Samainen duo tahdittaa virsiä Äärellä-ravintolassa nyt toisella After Work -virsien kierroksella 8. marraskuuta kello 19 alkaen. Eve ja Ossi julkaisivat ensimmäisen levynsä, pienieleisistä virsisovituksista koostuvan Virren sävelillä -albumin, kesällä 2015. Sen jälkeen he ovat keskittyneet oman musiikin tekemiseen.
— Myös tällä kertaa laulettavien After Work -virsien raikkaat sovitukset ovat duo Eve & Ossin käsialaa. Luvassa on myös maistiaisia kaksikon tuoreelta, kolmannelta albumilta, paljastaa Purosalo-Vandenbroucke.

Kauneimpien joululaulujen Äärellä
Äärellä-ravintolan viikko-ohjelmaan ovat jo vuoden verran kuuluneet live-musiikilla ryyditetyt torstai-illat.
— Tarjolla on ollut musiikkia lukuisten eri tyylien ystäville, myös virret sopivat kattaukseemme mainiosti, hymyilee Miia Keski-Nikkola.

Seuraavaa yhteislaulukertaa ei tarvitse odottaa pitkään, Äärellä-ravintolaan kokoonnutaan laulamaan kauneimpia joululauluja Sakari Wuorijärven säestyksellä torstaina 13. joulukuuta kello 18 alkaen.
— After Work -tapahtumat ovat maksuttomia, elämystä täydentävät ruoka- ja juomalistojemme antimet puolestaan sekä suuhun että kukkarolle sopivia.

« Uutislistaukseen