Seurakunnan nallevaaliehdokkaat kiertueelle

5.11.2018 12.20

Seinäjoen seurakunnan nallevaalien ehdokkaat Herra Kesäheinä, Hilma, Kassu, Suvi Hattara ja Toivo Reinola

Seinäjoen seurakunnan nallevaalien ehdokkaiden vaalikiertue huipentuu ennakkoäänestysviikolla ihmisehdokkaiden kiertueiden tapaan jalkautumiseen eri puolille kaupunkia.

Seinäjoen seurakunnan nallevaalien ehdokkaat Herra Kesäheinä, Hilma, Kassu, Suvi Hattara ja Toivo Reinola ovat kampanjoineet aktiivisesti koko syksyn vierailemalla varhaiskasvatuksen kerhoissa ympäri kaupunkia.
— Innostus on ollut huimaa sekä lasten että heidän vanhempiensa keskuudessa. Eikä hätää, vaikka seurakuntavaaleissa saavat äänestää vain yli 16-vuotiaat. Nallevaaleissa ei ole ikärajaa, lupaa Karvakamut-ehdokaslistan kampanjapäällikkö Merja Loppi.

Karvakamujen vaalikiertue huipentuu ennakkoäänestysviikolla ihmisehdokkaiden kiertueiden tapaan jalkautumiseen kaupungin turuille ja toreille. Ehdokkaiden vaalilupauksia voi tulla tenttaamaan:

Maanantaina 5.11.

  • klo 15.45—16.15 Päivölän Citymarketiin ja
  • 16.30—17 Hyllykallion Prismaan

Tiistaina 6.11.

  • klo 15.45—16.15 Joupin Citymarketiin ja
  • klo 16.30—17 Minimaniin

Keskiviikkona 7.11.

  • klo 16.15—17 HopLopiin ja
  • klo 16.15—17 Duudsonit Activity Parkiin

Nallevaalien suosio ei tullut yllätyksenä idean äidille, henkilöstöpäällikkö Heli Kivimäelle.
— Edellisissä seurakuntavaaleissa neljä vuotta sitten, kun olin Alavuden seurakunnan palveluksessa, järjestin ensimmäiset nallevaalit. Äänestysvilkkaus nousi silminnähden ja sai kokonaiset perheet yhdessä vaaliuurnille.

Kuten kaikilta muiltakin julkkiksilta, Karvakamuilta on ilmestymässä oma kirja. Ensikappaleet tästä jaetaan nuorille äänestäjille sunnuntaina 18. marraskuuta.

« Uutislistaukseen