Aamurukoushetki

Maanantaiaamuisin kokoonnutaan klo 9–10 Peräseinäjoen kirkkoon aamurukoushetkeen. Virren tai laulun jälkeen luetaan Raamatusta edellisen sunnuntain evankeliumiteksti tai muu kohta, josta keskustellaan lyhyesti. Jatkamme esirukouksella mm. oman seurakunnan, lähetystyön ja koko maamme puolesta. Rukoilemme myös kaiken sen puolesta, mitä kunkin rukoilijan sydämellä on. Aamurukoushetki päätetään Isä meidän rukoukseen ja Herran siunaukseen.

Aamurukoushetki on tarkoitettu aivan jokaiselle, joka haluaa tulla hiljentymään viikon aluksi. Voit tuoda oman rukousaiheesi yhteisesti rukoiltavaksi tai tulla itse rukoilemaan. Rukousaiheita voi lähettää myös tekstiviestillä tai soittamalla. Voit pyytää myös henkilökohtaista rukousta omien tai läheistensä asioihin. Myös kahdenkeskinen keskustelu luottamuksellisesti on mahdollista. Rukouksessa saamme jättää niin ilomme, huolemme kuin murheemme Jumalalle.

Jokainen voi tulla juuri silloin kun haluaa, säännöllisesti tai satunnaisesti.

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne niin, että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." – Fil. 4:6–7

Paikka: Peräseinäjoen kirkko

Järjestäjä: Peräseinäjoen kappeliseurakunta

Kysy lisätietoja: Kirsti Taipalus, 040 569 8537