Kuurojen lähetyspiiri

Kuurojen lähetyspiiri järjestetään kerran kuukaudessa vuorollaan Seinäjoen alueseurakunnassa, Lapuan seurakunnassa, Ylihärmän kappeliseurakunnassa, Isonkyrön seurakunnassa tai Jalasjärven kappeliseurakunnassa.

Kuurojen lähetyspiirissä on aina mukana järjestävän seurakunnan diakoniatyöntekijä sekä Lapuan hiippakunnan kuurojen pappi Marja Saukkonen. Piirissä on ensin kahvit, sen jälkeen hartaushetki ja ohjelmatuokio. Usein mukana on vierailija kertomassa jostain aiheesta. Lopuksi pidetään arpajaiset ja päätöshartaus.

Arpajaisiin voi tuoda voittoja. Arpajaisten tuotto tilitetään Kuurojen lähetykselle, jonka kautta varoilla autetaan kuuroja koululaisia Afrikassa.

Seinäjoen alueseurakunnasta järjestetään kyyditys, joka maksaa 5 €. Tarjoilua sekä kyytiä varten etukäteisilmoittautumiset Tanja Salolle.

Järjestäjä: Seinäjoen alueseurakunta

Diakonissa
Seinäjoen alueseurakunta
Diakonia
Ala-Kuljun katu 1C
60100 Seinäjoki

Kehitysvammatyö, kuurojen parissa tehtävä työ, maahanmuuttajatyö. Kasperi – Kivistö.


Tanjan työvastuisiin kuuluvat yleisen ja yhteisen diakoniatyön lisäksi kehitysvammaisten parissa tehtävä työ, kuurojen parissa tehtävä työ ja maahanmuuttajatyö. Tanjan lähiövastuualueet ovat Kasperi ja Kivistö.