Lakeuden Ristin kamarikuoro

Lakeuden Ristin kamarikuoro pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18.15, Seinäjoki seurakuntakeskus seurakuntasali

Paikka: Seinäjoen seurakuntakeskuksen seurakuntasali
Järjestäjä: Seinäjoen alueseurakunta

Kamarikuoro on tarkoitettu aikuisille, kuorotoimintaan sitoutuville naisille ja miehille, joilla on jo laulu- ja kuorokokemusta.

Harjoittelemme viikoittain. Vuodenajasta riippuen ohjelmistossa on harjoiteltavana joululaulut, messuissa laulettava ohjelmisto, isohko orkesteriteos tai muu esityksiin harjoitettava musiikki. Esiintymiset ovat suurimmalta osin seurakunnan tilaisuuksissa. Teemme myös sairaala- ja palvelukotivierailuja ja kuoro laulaa vuosittaisen joulukonsertin.

Seurakunnan kuorona toimiminen tarkoittaa esiintymisiä hengellisissä tilaisuuksissa, mm. messuissa. Harjoituksissa ei ole varsinaista erillistä hartauselämää, mutta musiikki on pääsääntöisesti hengellistä.

Lakeuden Ristin Kamarikuoroon on hyvä ilmoittautua syys- tai kevätkauden alussa, jolloin toiminta alkaa. Kuoronjohtaja kanttori Johanna Ojala-Haapala laulattaa uudet tulokkaat ennen mukaantuloa.

Kamarikuoro harjoittelee pääsääntöisesti keskiviikkoisin Seinäjoen seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa klo 18–20. Poikkeuksia ja lisäyksiä tulee toisinaan harjoitusaikoihin.

Seinäjoen seurakunnan kuorot ovat maksuttomia.

Kanttori
Seinäjoen alueseurakunta
Kanttorit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki