Ekavauvakerhot

Ekavauvakerhossa sinä ensimmäistä kertaa vanhemmaksi tullut voit jakaa kokemuksia vauvoista ja vanhemmuudesta. Kerho on tukemassa sinua ja perhettäsi ensimmäisen vauvavuoden aikana. Kerhossa voit yhdessä vauvasi kanssa osallistua yhteisiin toimintahetkiin. Voit tulla Ekavauvakerhoon jo odotusaikana. Kerhossa on tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Kerhoja ohjaavat kirkon varhaiskasvatuksen ammattitutkinnon suorittaneet lastenohjaajat.

Ekavauvakerho on ensimmäisen lapsensa saaneiden vanhempien ja vauvojen kohtaamispaikka. Ekavauvakerhot ovat maksuttomia. Voit tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista. Mukaan voit ottaa halutessasi omat eväät.

  • Ekavauvakerho maanantaisin kello 13.30-15.30 Pajuluoman seurakuntakodilla osoitteessa suunnistajanreitti 1.
  • Ekavauvakerho tiistaisin kello 13.30-15.30 Kultavuoren seurakuntakodilla osoitteessa Ilmolantie 3. Kulku Joupinrajan puoleisesta päädystä.
  • Ekavauvakerho torstaisin kello 13.30-15.30 Kertunlaakson seurakuntakodilla osoitteessa Kertunkatu 6.

Vauvat verkossa -kerho maanantaisin kello 14.30-15.30

Vauvat verkossa -kerho kokoontuu sähköisesti Teams-yhteyden kautta. Vauvat verkossa -kerho antaa sinulle ja vauvallesi mahdollisuuden kerhoiluun kotoa käsin, jos muut ekavauvakerhot eivät ole perheellesi saavutettavissa. Voit osallistua kerhoon jo odotusaikana.

Kerhossa sinä ensimmäistä kertaa vanhemmaksi tullut voit jakaa kokemuksia vauvoista ja vanhemmuudesta. Kerho on tukemassa sinua ja perhettäsi ensimmäisen vauvavuoden aikana. Kerhossa voit vauvasi kanssa osallistua yhteisiin toimintahetkiin. Kerhoa ohjaavat kirkon varhaiskasvatuksen ammattitutkinnon suorittaneet lastenohjaajat.

Vauvat-verkossa kerho on ensimmäisen lapsensa saaneiden vanhempien ja vauvojen kohtaamispaikka. Kerho ei vaadi läsnäoloa joka kerta ja voit tulla mukaan, vaikka jakso olisi ehtinyt jo alkaa. 

Tarvitset laitteen, jossa on Teams ohjelmisto. Vauvat verkossa -kerho on maksutonta toimintaa.

Sinun tulee ilmoittautua kerhoon etukäteen sähköisesti verkkosivuilla olevalla lomakkeella, ilmoittautuminen syyskaudelle sekä kevätkaudelle erikseen. 

 

Kerhojen kokoontumiset

Toiminta päättyy viikolla 24.

Varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa ei ole arkipyhäpäivinä.