Messu

Jumalanpalvelus on paikka, missä voi pysähtyä arjen kiireistä Pyhän äärelle. Jumalanpalveluksessa voi hiljentyä, laulaa, kuunnella musiikkia, rukoilla ja kuulla Raamatun sanaa.

Jumalanpalvelukseen saa tulla juuri sellaisena kuin on, ja siellä saa olla elämänkysymysten äärellä kaikkien omien ajatusten ja epäilyjenkin kanssa.

Seinäjoen seurakunnassa vietetään pääjumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10. Se voi olla messu eli jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista tai sanajumalanpalvelus. Messu kestää yleensä hieman yli tunnin. Sanajumalanpalvelus on tavallisesti vähän lyhyempi.

Erityispyhinä, kuten joulun- ja pääsiäisen aikana sekä helatorstaina, juhannuksena, pyhäinpäivänä ja itsenäisyyspäivänä jumalanpalvelusten alkamisajan voivat vaihdella.

Jumalanpalveluksiin voi jättää esirukouspyyntöjä seurakunnan verkkosivujen kautta. Perjantaina puoleen päivään mennessä jätetty esirukouspyyntö ehtii vielä tulevan sunnuntain jumalanpalvelukseen.

Olet tervetullut jumalanpalveluksiin myös vastuunkantajaksi, esimerkiksi kantamaan kolehtia, lukemaan tekstejä, rukoilemaan. Näihin tehtäviin voit ilmoittautua seurakunnan papeille.

Nurmon kappeliseurakunta: Nurmon kirkossa on vaihdellen joko messu tai sanajumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10.

Seinäjoen alueseurakunta: Alueseurakunnan kirkossa, Lakeuden Ristissä, vietetään messua joka sunnuntai  klo 10.

Peräseinäjoen kappeliseurakunta: Peräseinäjoen kirkossa on vaihdellen joko messu tai sanajumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10.

Ylistaron kappeliseurakunta: Ylistaron kirkossa on vaihdellen joko messu tai sanajumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10.

Jumalanpalveluksia voit kuunnella reaaliaikaisesti sunnuntaisin klo 10 verkkokirkosta.

Ota yhteyttä

Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Jumalanpalveluselämän ja parisuhdetoiminnan pappi