Naisten kesken -ilta

Etelä-Pohjanmaan Ev. lut. Kansanlähetyksen naistyöryhmä on järjestänyt hengellisiä Naisten kesken -iltoja Ystävän tuvalla jo vuodesta 2009 alkaen 3–4 kertaa kaudessa.

Ennen tilaisuuden alkua on Seinäjoen seurakunnan järjestämä kahvitarjoilu, josta peritään pieni maksu. Hengellisten iltojen kohderyhmää ovat kaikenikäiset naiset ja ovet ovat avoinna niin uusille kuin useasti mukana olleille. Aiheinamme ovat erityisesti naisia kiinnostavat teemat. Puhujiksi kutsumme hengellisessä työssä mukana olevia henkilöitä. Lisäksi ohjelmassa on vaihdellen virsiä, lauluja, musiikkiesityksiä, draamaa ja runoja.

Illoissa kerätään kolehti ja kertyneet varat ohjataan lähetystyön tai naistyön hyväksi Kansanlähetyksen kautta. Muilta osin illat ovat maksuttomia.

Haluamme näissä illoissa tuoda esille sen, että myös naiset voivat olla viemässä Jumalan sanaa eteenpäin aivan kuin Magdalan Maria, kun hän tuli aamuhämärissä haudalle ja näki, että haudan suulta oli kivi siirretty pois. Hän lähti juoksujalkaa kertomaan Simon Pietarille ja Johannekselle, mitä hän oli haudalla nähnyt. Näin mekin haluamme kertoa siitä, mitä Jeesus on saanut aikaan meidän elämässämme, kun olemme ottaneet Jeesuksen vastaan omana Vapahtajanamme.

Paikka: Ystävän tupa

Järjestäjä: Seinäjoen alueseurakunta ja Kansanlähetys

Lisätietoja: Eija Suominen 050 501 1414 tai Margit Lintala 040 546 5725