Hei, nuori aikuinen – tervetuloa kotiseurakuntaan!

Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne ikinä sinut lähetän, ja puhu, mitä minä käsken sinun puhua. Älä pelkää ketään, sillä minä, Herra, olen sinun kanssasi ja suojelen sinua. -Jer. 1:7-8

Kuka on nuori aikuinen?  Siinäpä kysymys!

Pitkällisen aivoriihen tuloksena voisi vastata jotain tällaista: Nuoret aikuiset on ryhmä, johon monet kuuluvat, mutta harvat kokevat kuuluvansa. Kun etsii netistä määritelmiä, löytää paikasta riippuen ikäjakauman 18-29, 18-35 tai jopa 18-39. Nuoret aikuiset elävät tosi monenlaisissa elämäntilanteissa: yksin, kaksin tai perheenä. He opiskelevat, etsivät suuntaa, tekevät töitä, elävät perhe-elämää tai tekevät mitä tahansa tältä väliltä.

Jos pohdit, oletko nuori aikuinen, luultavasti olet. Jos pohdit, oletko liian vanha: et välttämättä. Jos mietit mikä potentiaalisesti näin suuresta ikähaarukasta tulevia yhdistää, saatat huomata että yllättävän moni asia. Mikä ikinä oma taustasi onkaan – tervetuloa mukaan!

Säännöllinen toiminta -osiosta löydät listan ja lisätietoa säännöllisistä nuorten aikuisten illoista ja ryhmistä keskustassa, Ylistarossa ja Peräseinäjoella. Tapahtumat-osiossa kerrotaan nuorille aikuisille suunnatuista leireistä ja tapahtumista – sekä muuten vaan mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista meidän seurakunnassa. Seurakunnan työntekijät ovat myös läsnä Seinäjoen oppilaitoksissa (niin ammatti- kuin ammattikorkeakoulussa), mistä lisää informaatiota tulossa. Tämän sivun lopussa on linkkejä muihin mahdollisesti kiinnostaviin sivuihin tämän sivuston sisällä.

Miten lähteä mukaan?

Olet sitten uusi Seinäjoella tai muuten vain etsit paikkaasi seurakunnassa tai maailmassa, helpoin tapa lähteä mukaan on tulla mukaan johonkin meidän iltaan tai tapahtumaan: lisätietoja löydät sivussa olevista linkeistä.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä (vetäisemällä hihasta, soittamalla tai vaikka Whatsapp-viestillä) nuorten aikuisten teologi Anssiin, p. 044 716 0201. Anssi kertoo mielellään, mitä seurakunnassa on meneillään ja mihin kaikkeen voit lähteä mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoa ryhmistä ja tapahtumista saa suoraan niiden vastuuhenkilöitä (mainittu aina kuvauksen lopussa). Seinäjoen seurakunnan nuorilla aikuisilla on oma toimintaesite syksylle ja keväälle (tavoitteena ilmestyä ammattikorkeakoulun alkamisviikolla), jota voi käyttää muistilistana olennaisista päivistä ja tapahtumista.

Mielenkiintoisista tapahtumista tulee tietoja Facebook-sivulle Seinäjoen seurakunnan nuoret aikuiset. Instagramissa nuoret aikuiset näkyvät @sjoennuoretaikuiset

Tutustu Facebook-sivuihin, Instagramiin ja esitteeseen!

Linkkejä tämän sivuston sisällä

Jumalanpalvelukset

  • Täältä löydät tietoa iltamessuista, jotka pyörivät jokaisella alueella (keskusta, Nurmo, Ylistaro, Peräseinäjoki) kerran kuussa – tiimissä nuoria ja nuoria aikuisia. Tervetuloa mukaan tekemään messua ja/tai osallistumaan!
  • Keskustassa on kerran kuussa Tuomasmessu, jota tehdään seurakuntalaisten porukalla. Tule mukaan!

Pariskunnille

  • Tietoa pariskunnille suunnatuista leireistä, konserteista, kynttiläillallisista...

Lapsiperheille

  • Tietoa perheleireistä ja -kerhoista, ryhmistä ensimmäisen lapsen saaneille tms.

Kuoroja

  • Seinäjoen seurakunnassa kokoontuu yli 30 kuoroa. Olisiko joku niistä juuri sinulle sopiva?

Minä luotan siihen, että Jumala, joka on teissä aloittanut hyvän työnsä, myös saattaa sen päätökseen Kristuksen Jeesuksen päivään mennessä. -Fil. 1:6

 

Järvimaisema Honkiniemestä