Ojalan pappila

Pappilankuja 5 , 61400 Ylistaro

Avoinna tapahtumien yhteydessä.

Ojalan pappila

Ojalan pappila on Ylistaron kappeliseurakunnan lapsi- ja nuorisotila. Pappila on vanha kirkkoherran pappila, joka on valmistunut 1878. Se on ollut kirkkoherrojen asuntona yhtäjaksoisesti vuoteen 1993 asti. Vuoteen 1986 asti pappilassa oli myös kirkkoherranvirasto. Nuorten ja lasten tilaksi se muutettiin viimeisen pappilassa asuneen kirkkoherran muutettua pois.

Tiloissa kokoontuu mm. päivä- ja perhekerhoja, pyhäkoulu sekä tyttö- ja poikakerhoja. Nuorten kokoontumispaikkana se haluaa viestittää päihteettömyyttä, ihmisten tasa-arvoista hyväksyntää, yhdessä tekemistä tärkeyttä ja vastuuta omista teoista sekä yksilön vastuuta yhteisössä.

Ojalan pappilassa käy treenaamassa useita nuorten bändejä. Soittotilat sijaitsevat Ojalan pappilan yläkerrassa. Bänditoimintaa koordinoi Sami Nortunen ja treeniaikoja voi varata häneltä numerosta 040 595 7072. Treenitilat ovat rajalliset ja niiden käyttöä ohjaavat säännöt. Bändilaitteiden käyttöön saa opetusta.

 

Pappilassa on nuorten käytössä kitaroita, laulukirjoja, kosketinsoitin, pelejä ja cd-soitin. Pappilan pihamaalla on isonurmikenttä, jossa voi kehitellä monenlaisia aktiviteetteja.

Keittiötilat ovat melko vaatimattomat esim. perhejuhlan järjestämiseen. Tiloihin johtaa korkeat kiviportaat.

Pihaan mahtuu pysäköimään noin 20 autoa.


Sijainti kartalla

Tapahtumat

pe 5.6. klo 18.00

Pappilankuja 5, 61400 Ylistaro

Aikuisten nuortenilta

Haluatko ottaa rennosti?