Pienryhmät

Seinäjoen seurakunnassa kokoontuu joukko erilaisia pienryhmiä, Raamattu- ja rukouspiirejä. Piirejä on seurakunnan joka alueella ja valtaosa niistä kokoontuu seurakunnan tiloissa, osa myös kodeissa. Seurakuntamme avoimiin pienryhmiin ovat tervetulleita niin uudet kuin aiemmin ryhmiin osallistuneet.

Raamattupiireihin ja pienryhmiin kokoonnutaan lukemaan ja tutkimaan yhdessä Raamattua. Aikaa on yleensä myös keskustelulle ja rukoukselle. Raamattupiirin keskustelussa voi olla aktiivisesti mukana tai kuunnella hiljaa. Raamatun lukeminen yhdessä on mielenkiintoisten löytöjen ja oivallusten tekemistä.

Seinäjoella kokoontuvat pienryhmät

Kultavuoren pienryhmä

Kultavuoren avoin pienryhmä kokoontuu maanantaisin kello 18 Kultavuoren seurakuntakodilla. Pienryhmää vetävät Hilkka Viitamäki, Jaana Rajala ja Irma Hietamäki.

Miesten raamattupiirit

Puskiksella (Puskantie 14) kokoontuu parittomilla viikoilla klo 14-16 miesten raamattukoulu (entinen Katajalaakson miesten piiri). Piiriä luotsaavat Esa Koivulahti ja Markku Muurimäki. Huom. Ei kokoonnu 6.12.2022. Kevätkausi alkaa 10.01.2023 klo 14 parittomilla viikoilla 30.5.2023 loppuun saakka.

Krannissa kokoustila 3:ssa kokoontuu maanantaisin kello 19 avoin miesten raamattupiiri. Vetäjänä toimii Mika Lehtinen.

Nuorten aikuisten pienryhmät

Nuorille aikuisille on alkanut vuosina 2021-2022 kaksi uutta pienryhmää, joista toinen on miesten raamattupiiri. Piireistä vastaa pastori Mikael Tammilehto. 

Kasperin raamattupiiri

Raamattupiiri kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen maanantai kello 18 Kasperin seurakuntakodilla. Vetäjänä Olavi Haakana. 

Uskon kasvuryhmä

Uskon kasvuryhmä on avoin pienryhmä, joka kokoontuu parillisten viikkojen tiistaisin kello 18 Seinäjoen seurakuntakeskuksen kerhohuone 3:ssa.

Kansan Raamattuseuran piiri

Seinäjoen seurakuntakeskuksen kerhohuone 3:ssa kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 18.30 Kansan Raamattuseuran pienryhmä. 

Ylistarossa kokoontuvat pienryhmät

Untalan Raamattu - ja rukouspiiri

Ylistarossa Untamalan yhteistalolla (Kosolantie 45, Untamala) parillisten viikkojen perjantaisin klo 18.30.

Raamis

Nuorille tarkoitettu raamis kokoontuu torstaisin Ylistaron pappilassa klo 19 - 20. Pappila on auki klo 18 - 21 välisen ajan. Raamattupiirissä luetaan Raamatusta yksi kirjan luku, keskustelemme luetusta, laulamme nuoren seurakunnan veisuja ja rukoilemme. Keväällä 2023 kuuntelemme Markuksen evankeliumin vuoden 2020 käännöstä yhdessä luku kerrallaan. 

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljunkatu 1 A
60100 Seinäjoki

Erityismessut ja viestintä